@Çiğdem- bacılık anlatın şimdi ben yazarsam sadece isim vermem kedimi tutamayıp yine cinnet geçiririmIsim ver bebisim ozelden![]()
Benim rızam yoktu devam etmesinde üstlerime karşı gelemedim.![]()
Gece uykusu tutmayan dizimize yorum yapmaya geliyordu Kaan , falan aslında gece 2 e yine dizi lazım0 reyting alanlar için öyle ama 2-3 Reyting alanlara da biraz şans vermek lazım![]()
@Çiğdem- bacılık anlatın şimdi ben yazarsam sadece isim vermem kedimi tutamayıp yine cinnet geçiririm![]()
Bende tam bildirimlerinden bunu arıyordum hemen bakıyorumGece uykusu tutmayan dizimize yorum yapmaya geliyordu Kaan , falan aslında gece 2 e yine dizi lazım![]()
![]()
@xemrexxx
Sen buna bak senin için açtık
https://fav10.net/forum/threads/eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-89-bölüm-hızır-ali-alpaslandan-Özür-diliyor.275921/#post-3259310
Onlar muhabbet için geliyordur dizi olmasa başka bir yerde yine edilir yani ne olacakGece uykusu tutmayan dizimize yorum yapmaya geliyordu Kaan , falan aslında gece 2 e yine dizi lazım![]()
![]()
@xemrexxx
Sen buna bak senin için açtık
https://fav10.net/forum/threads/eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-89-bölüm-hızır-ali-alpaslandan-Özür-diliyor.275921/#post-3259310
Aaa tabi öncelik bizim için tabi benim için @xemrexxx için değil onun olduğu yerden kaçıyorlarOnlar muhabbet için geliyordur dizi olmasa başka bir yerde yine edilir yani ne olacak![]()
![]()
Senin için ona bile katlanıyorlar yani
Ooo ben anlatamamıştım sen güzel özetledin durum bu evetSenin için ona bile katlanıyorlar yani![]()
![]()
Onda utanma yoktur cnm ne istiyorsan söyle
Söylüyoruz zaten ama hiç ses yok birazdan gelip Safiye Sultan ağzıyla bir cevap verir yine kaçar @xemrexxxOnda utanma yoktur cnm ne istiyorsan söyle![]()
![]()
![]()
Hhahaha Ooo şimdi matbasından uydurma haber peşinde Meryemi yine bir diziye başrol yapar 10 tanede uydurma kendi oyuncualrıyla kadro kurar , haber gibi birazdan gelir paylaşırSöylüyoruz zaten ama hiç ses yok birazdan gelip Safiye Sultan ağzıyla bir cevap verir yine kaçar @xemrexxx![]()
![]()
Adamın işleri yoğun tabi bizimle ilgilenemiyor doğru söylüyorsunHhahaha Ooo şimdi matbasından uydurma haber peşinde Meryemi yine bir diziye başrol yapar 10 tanede uydurma kendi oyuncualrıyla kadro kurar , haber gibi birazdan gelir paylaşır![]()
![]()
@xemrexxx @Yiğitt @Forumdash
Uydurmak zor iş cnm konsantre olacanAdamın işleri yoğun tabi bizimle ilgilenemiyor doğru söylüyorsun![]()
![]()
Kiz Ben De Sana Tek bir yumruk atarim felegin sasar
Merdivene çıkman lazım yer cücesi beyKiz Ben De Sana Tek bir yumruk atarim felegin sasar![]()
Iyyy 1.55 boyuyla bana laf editor hadsiz.ssMerdivene çıkman lazım yer cücesi bey![]()
![]()
![]()