İnsanları trollemek için dizi izliyor bu melun dizide bir şey görüyor hemen foruma uyarlayarak atıyor
İnsanları trollemek için dizi izliyor bu melun dizide bir şey görüyor hemen foruma uyarlayarak atıyor
Aaa bak doğruİnsanları trollemek için dizi izliyor bu melun dizide bir şey görüyor hemen foruma uyarlayarak atıyor![]()
![]()
Ya işte uyanık olacaksın birazAaa bak doğruYılalrdır benim hiç böyle aklıma gelmemişti ya bana benzetiyor ya Forumdas a ya destere ye öyle konu başlıklı açıp duruyor
![]()
O değilde ben Bırak Beren li kösemi izlemeyi Halitli Muhteşemi bile izlemedim ama fox ta olan Muratlı Kösemi @xemrexxx Kandırdı beni izledikYa işte uyanık olacaksın birazreyizin de eğlence kaynağı bu ne yapsın çok görmüyorum yani bunları
![]()
![]()
Seni kötü yola sokmuş reyiz o dizi izlenir mi beO değilde ben Bırak Beren li kösemi izlemeyi Halitli Muhteşemi bile izlemedim ama fox ta olan Muratlı Kösemi @xemrexxx Kandırdı beni izledikgece 2:30 da falan bitiyordu oscar töreni izliyor gibi izliyorduk
![]()
![]()
![]()
Beni bununla kandırdı 😳😳😳Seni kötü yola sokmuş reyiz o dizi izlenir mi be![]()
![]()
Reyiz baya hırçınmış ondan mı etkilendin yoksaBeni bununla kandırdı 😳😳😳
Murat için izledim evetReyiz baya hırçınmış ondan mı etkilendin yoksa![]()
![]()
Reyting alamayınca o saate mi atmışlar diziyiMurat için izledim evet![]()
![]()
Gece 1 den sonra başlıyordu![]()
![]()
![]()
Gece 2 olmuş yeni bölümlü dizi izliyorduk değişik bir deneyim olmuştuReyting alamayınca o saate mi atmışlar diziyi![]()
![]()
Dizinin nasıl bir torpili varsa artık bitirmemekte çok ısrar ettilerGece 2 olmuş yeni bölümlü dizi izliyorduk değişik bir deneyim olmuştuTürkiyede 2 manyak @xemrexxx ben izliyorduk sadece
Zaten reytingi 0 dı
![]()
@xBUGRAx Fox patronu biliyorsunDizinin nasıl bir torpili varsa artık bitirmemekte çok ısrar ettiler![]()
![]()
Daha yüksek reyting alan diziler için yapmazlar bunu@xBUGRAx Fox patronu biliyorsunSezon sonuna kadar götürdü 0 reytingli diziyi gece 2 de oynattı ama götürdü yanı
![]()
@Yiğitt ler bu konuda takdir ediyorum hemen biletini kesiyor dizinin yani tutmayacağı 1.Bölümden bile dizinin bellidir oyüzden 2.Bölüme bile bazen müsade etmiyorlarDaha yüksek reyting alan diziler için yapmazlar bunu![]()
![]()
Onların yaptığı da çok abartı orta yolu bulmak lazım@Yiğitt ler bu konuda takdir ediyorum hemen biletini kesiyor dizinin yani tutmayacağı 1.Bölümden bile dizinin bellidir oyüzden 2.Bölüme bile bazen müsade etmiyorlar![]()
Benim gözüm tutmazsa hemen bitiririm boşuna masraf cnmOnların yaptığı da çok abartı orta yolu bulmak lazım![]()
Kanka buda 2mizi beraber mi götürmeye çalışıyor acabaBaha birkaç gün önce beni sıkıştırmaya çalıştı, zor kurtardım. Allah mı kurtardı ne, ikinci kurtardığım da @Ahmed![]()
Üstüne para verse de boşkız bu arada sormayı unuttum zengin bir arap bayan bu oğlanla yemek yemek için 50 bin dolar teklif etmiş siz ne ka teklif edersiniz kızlar@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Ahmed @YıldırıM
@ozmoturk @sokak sanati @destere @Halef @MasacRE- @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 58357 Ekli dosyayı görüntüle 58358
Aaa sen bunudamı izliyorsun cnm 😕😕😕Kanka buda 2mizi beraber mi götürmeye çalışıyor acabaAvukat Bey de haklı sonuçta Queens always the best
@Ahmed
Üstüne para verse de boş![]()
Aşkım denk geldikçe Söz, Fazilet ve EDHO düzenli olarak, UTCAaa sen bunudamı izliyorsun cnm 😕😕😕
Eşkiyayı nasıl seçebildin hayretAşkım denk geldikçe Söz, Fazilet ve EDHO düzenli olarak, UTC![]()