@Çiğdem- gibiler etkilenip başka kızları bıçaklamaya kalkmasın diye sansürlenmiş olabilir
@Çiğdem- gibiler etkilenip başka kızları bıçaklamaya kalkmasın diye sansürlenmiş olabilir
Aşırı haklısın bu tarz bi adamı son bölümlerde böyle bilgisiz göstermeleri çok saçma olmuş.
Queen Fazilet de bizim gibi düşiniyi anlatacak inşallah her şeyiAşırı haklısın bu tarz bi adamı son bölümlerde böyle bilgisiz göstermeleri çok saçma olmuş.
Dananın kuyruğu kopsun artık.![]()
Fragman çıksa keşke.Queen Fazilet de bizim gibi düşiniyi anlatacak inşallah her şeyi![]()
sinan ergeni bozacak yine her şeyiFragman çıksa keşke.
Bu sakin bölümden sonra yine kaos istiyorum.![]()
kız çoluk çocuğun diline düştün bu yaştan sonra madara oldun bence intihar etPiss dediğine bak halee sennnn
Polat'ı seviyon![]()
kız çoluk çocuğun diline düştün bu yaştan sonra madara oldun bence intihar et![]()
Lgbt'lilerden birinin @destere 'ye platonik olduğunu düşünemiyorum bile
Zenci erkek seven gördüm de zenci kız seveni ilk defa görüyorum. Ne artısı var acaba![]()
Fazilet hanımdan yine @destere ile bana gelmiş konu
Senin ne işin var bu dizideSiz bu forumun maskotusunuz tabii ki size gelecek konu![]()
![]()
Aaa iyi bende izliyorsun sandım
Yok be ne işim olur böyle dizilerleAaa iyi bende izliyorsun sandım![]()
![]()
![]()
@xemrexxx de diziden ekyif aldığı yokya cnm işte diziyi izlerken bizi konusuyor can sıkıntısındanYok be ne işim olur böyle dizilerle![]()