Oyun içinde oyun oynuyorlar birbirlerine
Oyun içinde oyun oynuyorlar birbirlerine
Şu an Medcezir izliyorum ya iki gün önce izlediğim bölümde Çağlar Ertuğrul vardı, saunada vücudu açmış falandı. Baya güzeldi.![]()
![]()
Hazımcım sen bu hallere düşücek adammıydın be
Ay Kerimeyi görünce öğğ oluyorum artık.![]()
kız 39.bölümde diziye yusuf çim katılıyormuş demek o zamana sırlar çözülecek yeni konuya geçeceklerOyun içinde oyun oynuyorlar birbirlerine![]()
Bana itici geliyor artık Yusuf Çim, eksik kalsın.kız 39.bölümde diziye yusuf çim katılıyormuş demek o zamana sırlar çözülecek yeni konuya geçeceklerneyse artık @Yiğitt mecbur izlicek baş oğlanını kattık diziye
@Çiğdem- @Thequeer @Harunnn60 @vadikızı
![]()
ay hayatım sen de haklısın seninki gidip kemal doğuluyu seçmiş sana yapılır mı böyle şey bari düzgün birini seçip verseydi kalbini yazık olmuş @Çiğdem- bile bu ka aşağılanmadı sevdiği oğlanlar gay çıkınca onunkiler genelde eli yüzü düzgün memeli kütür kütür oğlanlar seçiyordu seninkinin seçimi rezaletBana itici geliyor artık Yusuf Çim, eksik kalsın.![]()
tek başına sahip olmak istiyon dimiAy bacılık bunların içi fesat valla@xemrexxx
Seni ortalık karıştırıcı mikser seni @xemrexxxay hayatım sen de haklısın seninki gidip kemal doğuluyu seçmiş sana yapılır mı böyle şey bari düzgün birini seçip verseydi kalbini yazık olmuş @Çiğdem- bile bu ka aşağılanmadı sevdiği oğlanlar gay çıkınca onunkiler genelde eli yüzü düzgün memeli kütür kütür oğlanlar seçiyordu seninkinin seçimi rezalet
Ekli dosyayı görüntüle 58353
ay neyse çok üstüne geldim galiba sen şimdi git intihar et 1 yıl sonra foruma geri dön oya toksöz gibi bizden intikam almaya çalış bence@Harunnn60 @Çiğdem- @Ahmed @eskici @Thequeer @ozmoturk @Forumdash @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt
tek başına sahip olmak istiyon dimi![]()
Beni forumdan göndermeye çalışma girişimlerin tabi ki de başarısız olacak.ay hayatım sen de haklısın seninki gidip kemal doğuluyu seçmiş sana yapılır mı böyle şey bari düzgün birini seçip verseydi kalbini yazık olmuş @Çiğdem- bile bu ka aşağılanmadı sevdiği oğlanlar gay çıkınca onunkiler genelde eli yüzü düzgün memeli kütür kütür oğlanlar seçiyordu seninkinin seçimi rezalet
ay neyse çok üstüne geldim galiba sen şimdi git intihar et 1 yıl sonra foruma geri dön oya toksöz gibi bizden intikam almaya çalış bence@Harunnn60 @Çiğdem- @Ahmed @eskici @Thequeer @ozmoturk @Forumdash @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt
seni zaten @Çiğdem- gönderecek forumdan parlaklarına göz koymuşsun ablamızın seni yolacakBeni forumdan göndermeye çalışma girişimlerin tabi ki de başarısız olacak.![]()
sizin yolunuz yol değil zatiSeni ortalık karıştırıcı mikser seni @xemrexxxBöyle daşları konuya dahil edip bizi yoldan çıkarmaya çalışıyosun
![]()
ay hayatım sen de haklısın seninki gidip kemal doğuluyu seçmiş sana yapılır mı böyle şey bari düzgün birini seçip verseydi kalbini yazık olmuş @Çiğdem- bile bu ka aşağılanmadı sevdiği oğlanlar gay çıkınca onunkiler genelde eli yüzü düzgün memeli kütür kütür oğlanlar seçiyordu seninkinin seçimi rezalet
Bacım Maltepeden çıkıp bizim taraflara gelsen anlatıcam da gelmiyorsun ki
kız olsam mervelere gitmezdim erkek olduğum için queerlere gitmiyorumBacım Maltepeden çıkıp bizim taraflara gelsen anlatıcam da gelmiyorsun ki![]()
sen öyle sanseni zaten @Çiğdem- gönderecek forumdan parlaklarına göz koymuşsun ablamızın seni yolacakbnm bişi yapmama gerek yok
sizin yolunuz yol değil zati![]()
Bacım Maltepeden çıkıp bizim taraflara gelsen anlatıcam da gelmiyorsun ki![]()
Baha birkaç gün önce beni sıkıştırmaya çalıştı, zor kurtardım. Allah mı kurtardı ne, ikinci kurtardığım da @Ahmedkız olsam mervelere gitmezdim erkek olduğum için queerlere gitmiyorum![]()
neyi kurtardın anlamadımBaha birkaç gün önce beni sıkıştırmaya çalıştı, zor kurtardım. Allah mı kurtardı ne, ikinci kurtardığım da @Ahmed![]()
Kasayıneyi kurtardın anlamadım
ay yazık oldu Ece ye![]()
Ay bacım senin ne haddine başımızda bi erkek kalmış onu da sana mı yedirelim@Yiğitt
sen öyle san![]()
kız bu arada sormayı unuttum zengin bir arap bayan bu oğlanla yemek yemek için 50 bin dolar teklif etmiş siz ne ka teklif edersiniz kızlarBaha birkaç gün önce beni sıkıştırmaya çalıştı, zor kurtardım. Allah mı kurtardı ne, ikinci kurtardığım da @Ahmed![]()
kız bu arada sormayı unuttum zengin bir arap bayan bu oğlanla yemek yemek için 50 bin dolar teklif etmiş siz ne ka teklif edersiniz kızlar@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Ahmed @YıldırıM
@ozmoturk @sokak sanati @destere @Halef @MasacRE- @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 58357 Ekli dosyayı görüntüle 58358