dur devrelerini açıcı bişi paylaşıcam
dur devrelerini açıcı bişi paylaşıcam
Gece 4.5'lara kadar duruyorray safozlukta resmen çığır açtın altta hazan var bak etiketlediklerim hazanı seçecek kişiler değil zaten ben alttan kimi seçersiniz diye sordum.ss @Harunnn60 şuna uyku ilacı verelim de 12den sonra yazmasın.ss
Dün akşamkine göre daha iyi bi bölüm olur umarımFragman bomba valla bakalım neler olacak![]()
Dün akşamkine göre daha iyi bi bölüm olur umarım
BEKLEYİP GÖRÜCEZ ABLACIMDün akşamki de güzel bi bölümdü bence ama bu bölüm bayağı hareketli olacak
@Harunnn60 baktı @destere den kurtuluş yok beni saf dışı etmeye karar vermiş @destere de daha uğramaz diyeGece 4.5'lara kadar duruyorrBabasına haber vermek laızm hakkında gelir.
![]()
Gece 4.5'lara kadar duruyorrBabasına haber vermek laızm hakkında gelir.
![]()
şu allahın belası kerime gebersede kurtulsak be
Fragman bomba valla bakalım neler olacak![]()
ortadoğu ve balkanlardan sonra güney amerikayı da fethedecek Queen Fazilet@Harunnn60 baktı @destere den kurtuluş yok beni saf dışı etmeye karar vermiş @destere de daha uğramaz diye![]()
![]()
![]()
Senin jensenindir Bo's.ssŞu boş diziden kurtul Ayoll![]()
![]()
![]()
Burada bir Kezban var ama kezbanların kraliçesi olmak için yarış ediyor sanırsınŞu boş diziden kurtul Ayoll![]()
![]()
![]()
şu allahın belası kerime gebersede kurtulsak be
Fragman bomba valla bakalım neler olacak![]()
@Harunnn60 baktı @destere den kurtuluş yok beni saf dışı etmeye karar vermiş @destere de daha uğramaz diye![]()
![]()
![]()
Şu boş diziden kurtul Ayoll![]()
![]()
![]()
kızlar şu poz hakkında ne düşünüyorsunuzBurada bir Kezban var ama kezbanların kraliçesi olmak için yarış ediyor sanırsınSen diziyi izlesen kayışın kopar anında
![]()
![]()
Her dizide de bir kıllı hanzo buluyor kendineBurada bir Kezban var ama kezbanların kraliçesi olmak için yarış ediyor sanırsınSen diziyi izlesen kayışın kopar anında
![]()
![]()
Kiz zaten seen cigdem ve melek teyzenin ici gecmis kocamissiniz siz ne anlardinizBeğenmedim![]()
Yok giz bu dizidr sarisin olan daha parlak
Ben zor beğenirim zatenKiz zaten seen cigdem ve melek teyzenin ici gecmis kocamissiniz siz ne anlardiniz
Yok giz bu dizidr sarisin olan daha parlak![]()