Napiyim ikiside birbirinden DAŞ bunlar arasında ayrım yapan da DAŞ olur DAŞ
Napiyim ikiside birbirinden DAŞ bunlar arasında ayrım yapan da DAŞ olur DAŞ
Balık burcları çok aynı.İkisinide almam mümkün olmadığına göre bende Yağız diyorum
Balık burcları çok aynı.![]()
Sinan ve Hazım beyin DNA testi o, 2si arasında. Ve uyumlu yazıyor orda.Yani o 2si uyumluysa, Yağız oğlu değil.
Ay iyice bunadin sen.ss
Kendi yoluma giderim
senin hayallerinde de hazım var dimi sinsi hem yaşlı hem zengin adam, gebertiop servete konucan dimi 😱Hazıma bak sen görmüşş herşeyii
bölümün en iyi sahnesiydiOha Queen Fazo süper bir giriş yaptı, neydi kız o.
Oha Queen Fazo süper bir giriş yaptı, neydi kız o.![]()
senin hayallerinde de hazım var dimi sinsi hem yaşlı hem zengin adam, gebertiop servete konucan dimi 😱
bölümün en iyi sahnesiydi![]()
Kız Yağız Hazanı anlatacak. 😱senin hayallerinde de hazım var dimi sinsi hem yaşlı hem zengin adam, gebertiop servete konucan dimi 😱
bölümün en iyi sahnesiydi![]()
burada bitirirlerse bipppppppp bipppppppppppKız Yağız Hazanı anlatacak. 😱
ay safozlukta resmen çığır açtın altta hazan var bak etiketlediklerim hazanı seçecek kişiler değil zaten ben alttan kimi seçersiniz diye sordum.ss @Harunnn60 şuna uyku ilacı verelim de 12den sonra yazmasın.ss
Devrelerim yandı yine benim iyiceay safozlukta resmen çığır açtın altta hazan var bak etiketlediklerim hazanı seçecek kişiler değil zaten ben alttan kimi seçersiniz diye sordum.ss @Harunnn60 şuna uyku ilacı verelim de 12den sonra yazmasın.ss