jkwqghdjqhlqk
Oha son sahne ne ya.
Dizi üstüne kata kata ilerliyorSon sahne nedir Hazan ne diyor öyle yahu😱
Dizi üstüne kata kata ilerliyor
Son sahnede yok birşey be. Normal arakadaşı olaral kaybetmek istemediğini belirtiyor.
Bence bu saaten sonra Hazan Yağız aşkı olmasın bir zahmet :S
Yakışık kalmaz
Bende izledim diğer diziyi sonra yorum yaparım ordaAynen öyle canım valla zeynom Hazan galiba Yağıza aşık oluyoronu görecez gibime geldi bu bölüm yaa Gülizar geldi karşısına nasıl yapacağım bilemedim yaa
Ben olsam ben de kaybetmek istemem böyle adamı.
Ben olsam ben de kaybetmek istemem böyle adamı.![]()
Ayy Hazan ile Yağız dahamı iyi olacak ne bu sahneyi pek bi sevdim Sinanla daha çok yakıştırıyordum ama bu sahneden sonra bu ikili diyeceğim gibi
Bu ikilinin kavuşması bu hızla sezon finalini bulur, eğer öyle birşey olacaksa tabiKötüler takımı ( Yasemin, Nil, Selin ) rahat bırakmaz bunları.
Kötüler takımı demişken bunları anmadan olmaz
![]()
Tip olarak Sinan bana daha uyuyor ama ben daha o tarz ergensi tavırlarını sevmiyorum. O yüzden Yağızı ben kaptım.
Sinan tabiki
Ay sorma, Sinan’ım nasılda abisini kurtardıHazan karakteri çok gıcık ya, ilgili olmadığı her olayın merkezinde..
Ben bi ayrım yapamıycağım için ikiside benim olsun temiz olsun demekle yetiniciğimm
Himmm drmek olgun seviyonTip olarak Sinan bana daha uyuyor ama ben daha o tarz ergensi tavırlarını sevmiyorum. O yüzden Yağızı ben kaptım.![]()