UTC'de Merveden sonra bu dizide de Yaseminin çöküşünü izliyoz.Valla o kadar üzüldü ki Yasemin benim içimi parçaladı valla hele o küçük kız konuşamıyo bile ya
UTC'de Merveden sonra bu dizide de Yaseminin çöküşünü izliyoz.Valla o kadar üzüldü ki Yasemin benim içimi parçaladı valla hele o küçük kız konuşamıyo bile ya
UTC'de Merveden sonra bu dizide de Yaseminin çöküşünü izliyoz.
Bence gelecek bölüm de bulamıycaz hangisi oğlu cevabını.Üff ne bölümdü amaFazilet, ilmek ilmek Yasemin'in ( yoksa Cemile mi demeliyiz
) sonunu işliyor. Eve gelen yeni kız da Gökhan'a aşık olacak belli. Nil desen manyaklığa devam, Kerime oğlu diyor başka bişey demiyor. Haftaya sanırım artık kimin oğlu olduğunu öğreneceğiz
Yine biri test sonucunu değiştirmezse...
@Ahmed @xemrexxx @offensive @vadikızı @sokak sanati @Thequeer
engerek de fazilete özenip bıçağı çekmişÜff ne bölümdü amaFazilet, ilmek ilmek Yasemin'in ( yoksa Cemile mi demeliyiz
) sonunu işliyor. Eve gelen yeni kız da Gökhan'a aşık olacak belli. Nil desen manyaklığa devam, Kerime oğlu diyor başka bişey demiyor. Haftaya sanırım artık kimin oğlu olduğunu öğreneceğiz
Üff ne bölümdü amaFazilet, ilmek ilmek Yasemin'in ( yoksa Cemile mi demeliyiz
iç çamaşırı güzeli Cemile imiş meğer bizim Egemen'lerden YaseminHareketli bi bölüm olacak yine heyecanla bekliyorum Ozancım bu arada ben Cemileyi
Yaseminin çocuğa bakan kadının ismi sanmıştım meğer Yasemin gerçek adıymış![]()
iç çamaşırı güzeli Cemile imiş meğer bizim Egemen'lerden Yasemin![]()
Herşey sırayla abla, sezon sonuna kadar uzatacakları konuyu 1 bölümde istiyorsunAyy evet acaba mankenlik yaparkende ismi Yaseminmiydi Cemilemiydi ne zaman bu ismi kullanmaya başladı acaba ay Yasemin geçmişini iyice öğrenmek istiyorum kızının babası kim niye ayrıldı flahbeckle anlatsalar bize keşke sencede iyi olmazmıydı Ozan
Herşey sırayla abla, sezon sonuna kadar uzatacakları konuyu 1 bölümde istiyorsun![]()
ay bu sinan ergenlikten ne zaman çıkacak şimdi son durumda sinana 2 ; gökhana 2 ve yasine 2 kadın aşık yağız boşta kalmış onu da @Thequeer ile @Yiğitt paylaşsın bence @Çiğdem- demiyorum onun eri erkeği @destere var artık yakışık almazÜff ne bölümdü amaFazilet, ilmek ilmek Yasemin'in ( yoksa Cemile mi demeliyiz
ayol ben buna tek başıma yeterim kimseler lazım değill