Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Bence Beni Affet bitmeli bu dizi günlük olmalı:F Uzun zamandır doğru düzgün izlememiştim. en son Asım emmi yatalak olmuştu. Ne ara iyileşti:X

Oha hiçbirisi Kerimenin oğlu deilmiş ve Yaseminin kızı varmış. 😱
Bölüm şahaneydi. Entrikanın kadını Fazilet. :Z :Z

Oha hiçbirisi Kerimenin oğlu deilmiş ve Yaseminin kızı varmış. 😱
Bölüm şahaneydi. Entrikanın kadını Fazilet. :Z :Z
Bu dizide bir tane kezban kız var nasıl dayanıyor bu yakışıklı cocuklar bu kıza anlamıyorum. :A Dün çocuk ev kiralayacak kız buna dolar uçtu senin haberin var mı!!! tarzı birşeyler geveledi. :F La adam zengin zaten parayı mı düşünür.😱 siz izlerken nasıl dayanıyorsunuz bu kıza.
@sokak sanati

Bu dizide bir tane kezban kız var nasıl dayanıyor bu yakışıklı cocuklar bu kıza anlamıyorum. :A Dün çocuk ev kiralayacak kız buna dolar uçtu senin haberin var mı!!! tarzı birşeyler geveledi. :F La adam zengin zaten parayı mı düşünür.😱 siz izlerken nasıl dayanıyorsunuz bu kıza.
@sokak sanati
Bu çocukların babaları paralarına el koydu, maddisel sıkıntılar var o yüzden öyle dedi. Ama evet o kız yani Hazan aşırı saftirik gıcık bir tarzı var, cesaretli ve güçlüyü oynuyor ama akıllı değil. :A
Biz güçlü, entrikalı ve çirkef kadın olan dizileri seviyoruz, Fazilet bu profile tam uyuyor. :bhr:

Yasemin ne sahneydi o yaa öylee demek evlenmeden önce çocuğun vardı ve sakladın kendine göre haklı onu istemeyen bir aile var ve çocukla olmaz diye düşünerek sakladın ah be Yasemin Gökhana deseydin eminim o kabul ederdi ya bakalım fazilet ne yapacak

@Ahmed @ozmoturk izliyormusunuz diziyi:D

Yasemin ne sahneydi o yaa öylee demek evlenmeden önce çocuğun vardı ve sakladın kendine göre haklı onu istemeyen bir aile var ve çocukla olmaz diye düşünerek sakladın ah be Yasemin Gökhana deseydin eminim o kabul ederdi ya bakalım fazilet ne yapacak

@Ahmed @ozmoturk izliyormusunuz diziyi:D
Aynen izliyorum. :D
Yasemin bu bölüm şov yaptı. :A