@Çiğdem- bacılık anlatın şimdi ben yazarsam sadece isim vermem kedimi tutamayıp yine cinnet geçiririmIsim ver bebisim ozelden
Benim rızam yoktu devam etmesinde üstlerime karşı gelemedim.
Gece uykusu tutmayan dizimize yorum yapmaya geliyordu Kaan , falan aslında gece 2 e yine dizi lazım @xemrexxx0 reyting alanlar için öyle ama 2-3 Reyting alanlara da biraz şans vermek lazım
@Çiğdem- bacılık anlatın şimdi ben yazarsam sadece isim vermem kedimi tutamayıp yine cinnet geçiririm
Bende tam bildirimlerinden bunu arıyordum hemen bakıyorumGece uykusu tutmayan dizimize yorum yapmaya geliyordu Kaan , falan aslında gece 2 e yine dizi lazım @xemrexxx
Sen buna bak senin için açtık
https://fav10.net/forum/threads/eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-89-bölüm-hızır-ali-alpaslandan-Özür-diliyor.275921/#post-3259310
Onlar muhabbet için geliyordur dizi olmasa başka bir yerde yine edilir yani ne olacakGece uykusu tutmayan dizimize yorum yapmaya geliyordu Kaan , falan aslında gece 2 e yine dizi lazım @xemrexxx
Sen buna bak senin için açtık
https://fav10.net/forum/threads/eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-89-bölüm-hızır-ali-alpaslandan-Özür-diliyor.275921/#post-3259310
Aaa tabi öncelik bizim için tabi benim için @xemrexxx için değil onun olduğu yerden kaçıyorlarOnlar muhabbet için geliyordur dizi olmasa başka bir yerde yine edilir yani ne olacak
Senin için ona bile katlanıyorlar yaniAaa tabi öncelik bizim için tabi benim için @xemrexxx için değil onun olduğu yerden kaçıyorlar
Ooo ben anlatamamıştım sen güzel özetledin durum bu evet @xemrexxxSenin için ona bile katlanıyorlar yani
Onda utanma yoktur cnm ne istiyorsan söyle@xemrexxx melunu da gülüp gülüp kaçıyor o kadar laf söylüyoruz hiç cevap yok
Söylüyoruz zaten ama hiç ses yok birazdan gelip Safiye Sultan ağzıyla bir cevap verir yine kaçar @xemrexxxOnda utanma yoktur cnm ne istiyorsan söyle
Hhahaha Ooo şimdi matbasından uydurma haber peşinde Meryemi yine bir diziye başrol yapar 10 tanede uydurma kendi oyuncualrıyla kadro kurar , haber gibi birazdan gelir paylaşır @xemrexxx @Yiğitt @ForumdashSöylüyoruz zaten ama hiç ses yok birazdan gelip Safiye Sultan ağzıyla bir cevap verir yine kaçar @xemrexxx
Adamın işleri yoğun tabi bizimle ilgilenemiyor doğru söylüyorsunHhahaha Ooo şimdi matbasından uydurma haber peşinde Meryemi yine bir diziye başrol yapar 10 tanede uydurma kendi oyuncualrıyla kadro kurar , haber gibi birazdan gelir paylaşır @xemrexxx @Yiğitt @Forumdash
Uydurmak zor iş cnm konsantre olacan Bu konuda @xemrexxx @batuhankaralar ve Uçan Kuşu tek geçerimAdamın işleri yoğun tabi bizimle ilgilenemiyor doğru söylüyorsun
Kiz Ben De Sana Tek bir yumruk atarim felegin sasarUydurmak zor iş cnm konsantre olacan Bu konuda @xemrexxx @batuhankaralar ve Uçan Kuşu tek geçerim
Merdivene çıkman lazım yer cücesi beyKiz Ben De Sana Tek bir yumruk atarim felegin sasar
Haklısın katılıyorum zor iş olduğu için @xemrexxx melunu başaramıyor pekUydurmak zor iş cnm konsantre olacan Bu konuda @xemrexxx @batuhankaralar ve Uçan Kuşu tek geçerim
Iyyy 1.55 boyuyla bana laf editor hadsiz.ssMerdivene çıkman lazım yer cücesi bey