artık hazıma inme iner
artık hazıma inme iner
Üzülüyorum ya. Bir darbe çocuktan diğeri karısından. Ne çektin be Hazımartık hazıma inme iner![]()
Etiketleri sonradanmı yaptın? Gelmemişte bimdirim
Sonradan yapınca bildirim gelmiyor mu?Etiketleri sonradanmı yaptın? Gelmemişte bimdirim![]()
GelmezSonradan yapınca bildirim gelmiyor mu?
Kaç haftadır ilk defa 2. fragman gelmiyordu.34. Bölüm 2. Fragman (10 Şubat 2018 Cumartesi | 20:00 | Star TV)
@xBUGRAx
@Yiğitt @xemrexxx @Dosi @vadikızı
@YıldırıM @Ahmed @Harunnn60 @xBUGRAx@ozmoturk @Sherlock @mesmeso61@Çiğdem- @Billy Kane @denizz19
@sokak sanati
34. Bölüm 2. Fragman (10 Şubat 2018 Cumartesi | 20:00 | Star TV)
@xBUGRAx
@YıldırıM @Ahmed @Harunnn60 @xBUGRAx@ozmoturk @Sherlock @mesmeso61@Çiğdem- @Billy Kane @denizz19
@sokak sanati
Diz eski havasını kaybetmiş sanki :S34. Bölüm 2. Fragman (10 Şubat 2018 Cumartesi | 20:00 | Star TV)
@xBUGRAx
@sokak sanati
oha 2. fragman mı ben şok 😱34. Bölüm 2. Fragman (10 Şubat 2018 Cumartesi | 20:00 | Star TV)
@xBUGRAx
@sokak sanati
Hazim sok
Bihter coktan out oldu devir ece egemen devri
@Dosi @ozmoturk @vadikızı @cookies @destere @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx
Senin erkegin hazimi boynuzluyorEce ne yaptı yinee Gülizardan kopamadım valla![]()
Senin erkegin hazimi boynuzluyor![]()
Ece @Yiğitt le anca alisveris yapar; yasinle bulustuOğlumm çenen dursun millet essah sanacak yak
bak sen eceye yine yiğitlemi konuştu![]()
Ece @Yiğitt le anca alisveris yapar; yasinle bulustu![]()
Erkegin hazima üzüldün tabiAyy Yasin diyecektim yaa üff kafamı bırakıyon insanda pis totoşş![]()