Sana pizza alırızBen böyle zararlı şeyleri yeme taraftarı değilim, daha çok pizza ve diğer hamur işi yiyeceklere okeyim
Lahana salatası Deniz sever bunu![]()
Sana pizza alırızBen böyle zararlı şeyleri yeme taraftarı değilim, daha çok pizza ve diğer hamur işi yiyeceklere okeyim
Lahana salatası Deniz sever bunu![]()
Tamam sustum.Niye bu sene online olmaya başladın forumda?
![]()
Ben çok uzun zamandır biliyordum siteyi ama sadece takip ettiğim dizilerin reytingine bakmak için giriyordum haftada 1-2 kere falan yaniSonra bu yıl biraz içine de bakayım dedim başka neler varmış diye öyle girmiş olduk işte
![]()
Beni biliyor muydun peki yorumları mı görüyor muydun![]()
Sen İzmir'de miydin ya.İzmire gelinGerçi İstanbul'ada geliyorumda vaktim olmuyor gezmekten
O değilde @Harunnn60 konuya anca hayal yazmışsın bildiğim kadarıyla gerçekleştirdin hayalini![]()
Mantısını merak ediyorum, burlardada kayseri mantısı var ama yerinde yemek lazım oradakiyle bir değildir. Mesela @Tzira ya sorum Ayvalık'a gelip Ayvalık tostu herhalde yedin başka yerlerde yediklerinde bir değildi umarım![]()
Senden 2 gün sonra da ben üye olmuşum vay beBen çok uzun zamandır biliyordum siteyi ama sadece takip ettiğim dizilerin reytingine bakmak için giriyordum haftada 1-2 kere falan yaniSonra bu yıl biraz içine de bakayım dedim başka neler varmış diye öyle girmiş olduk işte
![]()
Sen İzmir'de miydin ya.İzmir'in neresinden?
Yakınmışsın bende Narlıdere'deyim.İzmirden değilim ama İzmirliyim.Karşıyaka-Balçova
![]()