FavoriForumumum Ailesi Buluşma Tertiplesek?

Tamam sustum. :A Niye bu sene online olmaya başladın forumda? :A

Ben çok uzun zamandır biliyordum siteyi ama sadece takip ettiğim dizilerin reytingine bakmak için giriyordum haftada 1-2 kere falan yani :D Sonra bu yıl biraz içine de bakayım dedim başka neler varmış diye öyle girmiş olduk işte :A

Ben çok uzun zamandır biliyordum siteyi ama sadece takip ettiğim dizilerin reytingine bakmak için giriyordum haftada 1-2 kere falan yani :D Sonra bu yıl biraz içine de bakayım dedim başka neler varmış diye öyle girmiş olduk işte :A

Beni biliyor muydun peki yorumları mı görüyor muydun :A

Mantısını merak ediyorum, burlardada kayseri mantısı var ama yerinde yemek lazım oradakiyle bir değildir. Mesela @Tzira ya sorum Ayvalık'a gelip Ayvalık tostu herhalde yedin başka yerlerde yediklerinde bir değildi umarım :A

Ayvalık'ta 1.5 gün geçirdim sadece, onda da tost yemedim. :D Ayvalık tostu bir defa çok eskiden İstanbul'da yediydim.

81 ilden arkadaşlarımız var herkes de aynı semtte değil İstanbul ankara buluşur buluşur ise o yüzden sıcak bakılcak bir konu değil :(((

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senden 2 gün sonra da ben üye olmuşum vay be :A