Ben piknik tarzında dedim.İzmire gelinGerçi İstanbul'ada geliyorumda vaktim olmuyor gezmekten
O değilde @Harunnn60 konuya anca hayal yazmışsın bildiğim kadarıyla gerçekleştirdin hayalini![]()
Ben piknik tarzında dedim.İzmire gelinGerçi İstanbul'ada geliyorumda vaktim olmuyor gezmekten
O değilde @Harunnn60 konuya anca hayal yazmışsın bildiğim kadarıyla gerçekleştirdin hayalini![]()
İstanbulda olduğunda haber et tayfayı toplar buluşuruz.utanmana gerek yok bizden adam yemeyiz.
![]()
Şu türkiyede en merak ettiğim İllerden biridir İzmir istanbuluda merak ederim ama
izmiri bir başka merak ediyorum![]()
Gelmeden haber etNe utanıcam ama gelmem için 1 günüm gider zaten çok durmuyorum geldiğimdede
@Tzira sen bizim buralara gelmişsin, bir daha gel
Süper bir yer gelmelisinBende Kayseriyi merak ediyorum.
![]()
Gelmeden haber et![]()
Ne utanıcam ama gelmem için 1 günüm gider zaten çok durmuyorum geldiğimdede
@Tzira sen bizim buralara gelmişsin, bir daha gel
Süper bir yer gelmelisinBende Kayseriyi merak ediyorum.
![]()
Aaa ne güzel gelip gezersin inşallah gelenler seviyoruz kayserimizi ya![]()
Konuyu hortlattığına göre istiyorsun demektir.
Mantısını merak ediyorum, burlardada kayseri mantısı var ama yerinde yemek lazım oradakiyle bir değildir. Mesela @Tzira ya sorum Ayvalık'a gelip Ayvalık tostu herhalde yedin başka yerlerde yediklerinde bir değildi umarım![]()
Mesela biz sömestr zamanı @Harunnn60 @Mr.At @gözlemci @Bully ve ben buluşacağız. Gelmek isteyenlere kapımız açık.![]()
Mesela biz sömestr zamanı @Harunnn60 @Mr.At @gözlemci @Bully ve ben buluşacağız. Gelmek isteyenlere kapımız açık.![]()
Gel kız gel buluşuruz bir günaynı ilde olsaydım valla bende geleyim aranıza benide alırmısınız derdim valla![]()
Sen de gel buluşmaya bak sana neler edeceğim ben@denizz19 sen buluşma tertiple de sana marul salatası yedireceğim![]()
Gel kız gel buluşuruz bir gün![]()
Bir gün yolun düşer buraya belkikayserideyim maalesef gelemem
Bir gün yolun düşer buraya belki![]()
Ayıp ayıp sen hiç coleslaw diye birşey duymadın mıSen de gel buluşmaya bak sana neler edeceğim ben![]()
Sen bunu yiyerek mi formunu koruyorsun yoksa.Ayıp ayıp sen hiç coleslaw diye birşey duymadın mıBuluşma olursa yönetimi protesto edeceğim haberin olsun
![]()
Bu ne laAyıp ayıp sen hiç coleslaw diye birşey duymadın mıBuluşma olursa yönetimi protesto edeceğim haberin olsun
![]()
Ben böyle zararlı şeyleri yeme taraftarı değilim, daha çok pizza ve diğer hamur işi yiyeceklere okeyimSen bunu yiyerek mi formunu koruyorsun yoksa.![]()
Lahana salatası Deniz sever bunuBu ne la![]()