FavoriForumumum Ailesi Buluşma Tertiplesek?

Ya ben isterdim açıkçası ama gelmem olursa. Çünkü sizden yaşça oldukça küçüğüm. Ne yapacaım ki sizin aranızda. :(

Ay ne güzel olur aslında, hep birlikte bir Hüseyin Kağıt dinlemeye, gazinoya gitsek. :Z

Biz Kaan ile düşünüyoruz öyle birşey yapmayı, sabaha kadar içmeyi düşünüyoruz. :A

Aslında güzel olur böyle birşey ama bence de tuhaf olur reelde. Ben gülmekten konuşamam heralde pek fazla. En çok Deniz ile kaynatırız heralde, diğerleri çekinip konuşamaz gibime geliyor. :D
Aynen ben de gülerim engel olamam kendime. Heyecanlanınca kahkaha atıyorum. :F

Kimse nickini söylemese bile ben anlarım, buradakilerden çoğunu tanıyorum ben :D Ama Skype buluşması güzel olur yapın valla :D

Aslında çok güzel olur hatta nickimizi söylemeden daha da güzel olur ama facebooktan falan gören var beni. :F

Yine de güzel bir şey olur buluşma olursa. :A

Bilmem. Aslında bir çekincem yok ama sanal ile reel hep farklıdır. Aynı tadı veremeyiz bence reelde.:D

Zamanında @BuraK bir şey söylemişti. Eğer bir buluşma gerçekleştirmek istesem sendikalara, derneklere giderim buraya niye geleyim. Tarzında birseydi.

Burasının amacı bencede farklı. :D

Allah Allah ben öyle birşey mi demişim :D

Aynen ben de gülerim engel olamam kendime. Heyecanlanınca kahkaha atıyorum. :F
@mrt-06 bende çok Güler'im gel gel :F
aaaa bende yani bir krıze girince daha çıkamıyorum :F:F:F

kızlarla bizim evde her toplandığımızda nerdeyse apartmandan hep şikayetler almışızdır en üst kata akdar kahkaha seslerimiz ulaşıyormuş hahahha gerçi ben güleç yüzlüyüm deli gibi sürekli bir gülücük yüzümde pek ciddi yüz ifadesi takınamıyorum :F:F:F