O da doğru sen birde @BesaleT'i tanımama imkanı yok. Beso da profiline fotosunu koyuyordu.Beni zaten tanımama ihtimalin yok ki![]()
Gelince görürsün.
Oralar bizim ortamlar, Bebek, Cihangir.Ayy Allah'ın pintisi gelip Cihangir'de dolaşmayı biliyorsun ama![]()
Bakü'ye gelirsem seni ararımOralar bizim ortamlar, Bebek, Cihangir.Bebek de yaparız, Cihangir de kariyer de.
Tamam bi ıslak hamburger alırız.Ama Baküye gelmeniz lazım, 2 kez geldim ben İstanbula, sizden iyi biliyorum artık haritasını.
![]()
Hahahaha mantığın nasıl işliyor suyla mıGelince görürsün.
O değil de buluşmayı sen hazırladığına göre yemek falan onları da senin ödemen lazım Revan haklı.@denizz19
Hayır canım suyla değil iskenderle işliyor hemde hatay usulü, suyla beni kandıramazsın.Bakü'ye gelirsem seni ararım
Hahahaha mantığın nasıl işliyor suyla mı![]()
Buluşma yapıyoruz demedik buluşma olsa ne düşünürdünüz dedikHayır canım suyla değil iskenderle işliyor hemde hatay usulü, suyla beni kandıramazsın.![]()
Ayy favoriforumumun en bonkör ismi olmak istemiyorum ben
Hemen vazgeçtin yahu daha tatlımı söylememiştim.Buluşma yapıyoruz demedik buluşma olsa ne düşünürdünüz dedik![]()
Paralar senden sen düzenliyon.Ayy favoriforumumun en bonkör ismi olmak istemiyorum ben![]()
Ayy ben dobra insanım Alman Usulünden yanayımHemen vazgeçtin yahu daha tatlımı söylememiştim.![]()
Ayyy sen nerden çıktınParalar senden sen düzenliyon.![]()
Aramızda Alman olmadığına göre. 😛😛Ayy ben dobra insanım Alman Usulünden yanayım
Ayyy sen nerden çıktın![]()
Bu espriden sonra sen ödüyorsun artıkAramızda Alman olmadığına göre. 😛😛
Ayy sanki bende salağımBence herkes evet desin, kimse gelmesin, Deniz beklesin, beklesin, beklesin...![]()
Ben sizi ekerim orada sen de karanfilinle kalırsın