FavoriForumumum Ailesi Buluşma Tertiplesek?

Hayali bile çok güzel ya. :D Çok güzel olurdu ama malesef hayalden öteye geçemez...

Evet Marshall hayranısın. Robin'i falanda konuşmuştuk ve benzer bir konudada tesadüfen dediğim yorumunu görmüştüm.:F
Yoksa şuan farklı mı düşünüyorsun.:D

Robin aşktır ya normalde renkli gözlüleri itici bulurum robine bayilirim :D

Aslinda hala ayni düşünüyorum ama olursa böyle birsey gelirim :D

Robin aşktır ya normalde renkli gözlüleri itici bulurum robine bayilirim :D

Aslinda hala ayni düşünüyorum ama olursa böyle birsey gelirim :D

Cobie gerçekten çok sempatikti dizide. Barney'den sonra en çok güldüğümdür her halde. Barney'ye çok sempatim yok ama Ted ve Robin başka cidden.:love1:

Öyle bir cümle kurmuştun ve aklıma geldi bir anda işte.:D Ben her halde gelmezdim.:F Çekingem değilim normalde ama buradaki keyfi yakalayacağımı düşünmüyorum orada.:D

Cobie gerçekten çok sempatikti dizide. Barney'den sonra en çok güldüğümdür her halde. Barney'ye çok sempatim yok ama Ted ve Robin başka cidden.:love1:

Öyle bir cümle kurmuştun ve aklıma geldi bir anda işte.:D Ben her halde gelmezdim.:F Çekingem değilim normalde ama buradaki keyfi yakalayacağımı düşünmüyorum orada.:D

Gelirsin otururuz forumu acariz ordan konusuruz :D

Ya birak simdi o dizinin en komigi kesinlikle marshall :D

Bende ted robin taraftariydim :D Barney bence robinle güzel olmadi.ona daha degisik biri lazimdi.ve barney erken uslandirildi.son sezon annenin ortaya cikmasindan az bi sure once birine asik olmaliydi.

Gelirsin otururuz forumu acariz ordan konusuruz :D

Ya birak simdi o dizinin en komigi kesinlikle marshall :D

Bende ted robin taraftariydim :D Barney bence robinle güzel olmadi.ona daha degisik biri lazimdi.ve barney erken uslandirildi.son sezon annenin ortaya cikmasindan az bi sure once birine asik olmaliydi.

Ben 3. sezonda bıraktım dizziyi.:F Çok gülüyordum ama zirvede bırakmak iyidir. Sonrasında düşüyormuş zaten performans olarak bende Friends'e başladım.:Z
Marshall nedense bana biraz itici geliyordu.:( Lily, Ted sempatikti izlettiriyordu ama Marshall güzel espri yapmadıkça mimikleri yada duruşu falan beni güldürmüyordu.:(

Forumdan konuşmak fikri güzelmiş.:F

Kulağa güzel gelen, ama çeşitli sorunlar nedeniyle (yaşanan şehirler, yoğunluk vb.) hiçbir zaman gerçekleşemeyeceğini düşündüğüm bir fikir. :)

ben zaten istanbul bursa gelebilen birisiyim akrabalar var ama son yıllarda akradeniz dısına çıkamadım bu yazda çıkıcammı çıkmıcammı henüz belli değil ama çıkabilirsem nisa ile buluşma hayalimiz var önce onu gerçekleştirmek istiyorum :A:A:A
bulustunmu nisayla [emoji4]