- Reaksiyon puanı
- 39,584
- Puanı
- 1,060
Sence Nasıl işlenmeliydi ?Severdik ama olabilecek en kötü şekilde işlendi![]()
Sence Nasıl işlenmeliydi ?Severdik ama olabilecek en kötü şekilde işlendi![]()
Karakter gelişimi kesinlikle bozulmamalıydı. Pusat, çok net bir şekilde yeni Memati olma yolunda ilerliyordu. Mafya içindeki rolünden yavaş yavaş Akif’in sağ kolu konumuna terfi etmişti ve bu süreç, Memati’nin ilk sezonda (97’de) yaşadığı karakter gelişimini anımsatıyordu, tabii o kadar ince işlenmedi ama karakter gelişimi buydu.Sence Nasıl işlenmeliydi ?
Kurtlar Vadisi’ni sormadım.Karakter gelişimi kesinlikle bozulmamalıydı. Pusat, çok net bir şekilde yeni Memati olma yolunda ilerliyordu. Mafya içindeki rolünden yavaş yavaş Akif’in sağ kolu konumuna terfi etmişti ve bu süreç, Memati’nin ilk sezonda (97’de) yaşadığı karakter gelişimini anımsatıyordu, tabii o kadar ince işlenmedi ama karakter gelişimi buydu.
Dizide genel olarak bir kimlik karmaşası vardı. Mafya mı, Akif'in sağ kolu mu belli değildi. Bu kararsızlığın en büyük sebeplerinden biri de Cahit’in senaryonun başına geçişi oldu. Raciler, Akif’e gerçekten müthiş bir karakter gelişimi yazmıştı. Cahit ise tüm bu birikimi adeta çöpe attı. Sonunda Polat’a hakaret edip haksız bir şekilde makamı gasp etmeye kalktı ve öldü.
Racilerin Bıraktığı Yer:
Cahit'in Getirdiği Yer, sonrasında Tilki makamda kafasına sıktı zaten:
------
Siyah Sancak çıkmış birde![]()
Ben ona Pusat Çakır’ı sormuştum, o bana kötü işlendi diye yanıt verdi. O da senin Pusat’ı sorduğunu zannedip destan yazmışKurtlar Vadisi’ni sormadım.Çünkü hiç izlemedim. Eşref’teki Kadir’i kastetmiştim.
Herkes sen mi? Sende bir zamanlar öyledin. Sonra piştin.Ben ona Pusat Çakır’ı sormuştum, o bana kötü işlendi diye yanıt verdi. O da senin Pusat’ı sorduğunu zannedip destan yazmış
Çok da güzel yazmış, müthiş açıklamış her şeyi @Polat Şaşmaz![]()
Ne alaka la?Herkes sen mi? Sende bir zamanlar öyledin. Sonra piştin.![]()
Sende tanımadığın zaman yapmış olabilirsin la.Ne alaka la?![]()
Ben senin kadar şaşkın olmamışımdır hiç, senin şaşkınlığın bambaşka bir seviyeSende tanımadığın zaman yapmış olabilirsin la.![]()
İlk zamanlarda mı böyledim, sonradan mı böyle oldum ?Ben senin kadar şaşkın olmamışımdır hiç, senin şaşkınlığın bambaşka bir seviye![]()
Bence hep böyleydin, hiç değişmiyorsun işte güzel bir şey buİlk zamanlarda mı böyledim, sonradan mı böyle oldum ?![]()
Överek başladı, döverek son buldu.Bence hep böyleydin, hiç değişmiyorsun işte güzel bir şey bu7’sinde neysen 70’inde de o olacak bir tipsin sen
![]()
Askerlik stresinden hatlar karıştı.Ben ona Pusat Çakır’ı sormuştum, o bana kötü işlendi diye yanıt verdi. O da senin Pusat’ı sorduğunu zannedip destan yazmış
Çok da güzel yazmış, müthiş açıklamış her şeyi @Polat Şaşmaz![]()
Yok agam senin değil @12.Adam 'ın hatlar karıştı
Ben en iyisi Taşacak Bu Deniz dışında @Polat Şaşmaz a bir şey demeyeyim.Yok agam senin değil @12.Adam 'ın hatlar karıştı
Ben sana Pusat’ı sordum, 12.Adam meseleyi Eşref Rüya sandı![]()
Yok o kadarına gerek yokForumdan da çıkış yapayım mı?@Bully
Etiketleyen şahsa karşı nasıl cevap verilir?Yok o kadarına gerek yok
İnsanları alıntı etmedende kalınabilir forumda![]()
Cevap verme zorunluluğun mu var?Etiketleyen şahsa karşı nasıl cevap verilir?Çarpık bilhassa
Yok aslındaCevap verme zorunluluğun mu var?![]()