Sana pizza alırızBen böyle zararlı şeyleri yeme taraftarı değilim, daha çok pizza ve diğer hamur işi yiyeceklere okeyim
Lahana salatası Deniz sever bunu
Sana pizza alırızBen böyle zararlı şeyleri yeme taraftarı değilim, daha çok pizza ve diğer hamur işi yiyeceklere okeyim
Lahana salatası Deniz sever bunu
Tamam sustum. Niye bu sene online olmaya başladın forumda?
Ben çok uzun zamandır biliyordum siteyi ama sadece takip ettiğim dizilerin reytingine bakmak için giriyordum haftada 1-2 kere falan yani Sonra bu yıl biraz içine de bakayım dedim başka neler varmış diye öyle girmiş olduk işte
Beni biliyor muydun peki yorumları mı görüyor muydun
Sen İzmir'de miydin ya. İzmir'in neresinden?İzmire gelin Gerçi İstanbul'ada geliyorumda vaktim olmuyor gezmekten
O değilde @Harunnn60 konuya anca hayal yazmışsın bildiğim kadarıyla gerçekleştirdin hayalini
Mantısını merak ediyorum, burlardada kayseri mantısı var ama yerinde yemek lazım oradakiyle bir değildir. Mesela @Tzira ya sorum Ayvalık'a gelip Ayvalık tostu herhalde yedin başka yerlerde yediklerinde bir değildi umarım
Senden 2 gün sonra da ben üye olmuşum vay beBen çok uzun zamandır biliyordum siteyi ama sadece takip ettiğim dizilerin reytingine bakmak için giriyordum haftada 1-2 kere falan yani Sonra bu yıl biraz içine de bakayım dedim başka neler varmış diye öyle girmiş olduk işte
Sen İzmir'de miydin ya. İzmir'in neresinden?
Yakınmışsın bende Narlıdere'deyim.İzmirden değilim ama İzmirliyim. Karşıyaka-Balçova