Ben piknik tarzında dedim.İzmire gelinGerçi İstanbul'ada geliyorumda vaktim olmuyor gezmekten
O değilde @Harunnn60 konuya anca hayal yazmışsın bildiğim kadarıyla gerçekleştirdin hayalini
Ben piknik tarzında dedim.İzmire gelinGerçi İstanbul'ada geliyorumda vaktim olmuyor gezmekten
O değilde @Harunnn60 konuya anca hayal yazmışsın bildiğim kadarıyla gerçekleştirdin hayalini
İstanbulda olduğunda haber et tayfayı toplar buluşuruz.utanmana gerek yok bizden adam yemeyiz.
Şu türkiyede en merak ettiğim İllerden biridir İzmir istanbuluda merak ederim ama
izmiri bir başka merak ediyorum
Gelmeden haber etNe utanıcam ama gelmem için 1 günüm gider zaten çok durmuyorum geldiğimdede
@Tzira sen bizim buralara gelmişsin, bir daha gel
Süper bir yer gelmelisinBende Kayseriyi merak ediyorum.
Gelmeden haber et
Ne utanıcam ama gelmem için 1 günüm gider zaten çok durmuyorum geldiğimdede
@Tzira sen bizim buralara gelmişsin, bir daha gel
Süper bir yer gelmelisinBende Kayseriyi merak ediyorum.
Aaa ne güzel gelip gezersin inşallah gelenler seviyoruz kayserimizi ya
Konuyu hortlattığına göre istiyorsun demektir.
Mantısını merak ediyorum, burlardada kayseri mantısı var ama yerinde yemek lazım oradakiyle bir değildir. Mesela @Tzira ya sorum Ayvalık'a gelip Ayvalık tostu herhalde yedin başka yerlerde yediklerinde bir değildi umarım
Mesela biz sömestr zamanı @Harunnn60 @Mr.At @gözlemci @Bully ve ben buluşacağız. Gelmek isteyenlere kapımız açık.
Mesela biz sömestr zamanı @Harunnn60 @Mr.At @gözlemci @Bully ve ben buluşacağız. Gelmek isteyenlere kapımız açık.
Gel kız gel buluşuruz bir günaynı ilde olsaydım valla bende geleyim aranıza benide alırmısınız derdim valla
Sen de gel buluşmaya bak sana neler edeceğim ben@denizz19 sen buluşma tertiple de sana marul salatası yedireceğim
Gel kız gel buluşuruz bir gün
Bir gün yolun düşer buraya belkikayserideyim maalesef gelemem
Bir gün yolun düşer buraya belki
Ayıp ayıp sen hiç coleslaw diye birşey duymadın mıSen de gel buluşmaya bak sana neler edeceğim ben
Sen bunu yiyerek mi formunu koruyorsun yoksa.Ayıp ayıp sen hiç coleslaw diye birşey duymadın mıBuluşma olursa yönetimi protesto edeceğim haberin olsun
Bu ne laAyıp ayıp sen hiç coleslaw diye birşey duymadın mıBuluşma olursa yönetimi protesto edeceğim haberin olsun
Ben böyle zararlı şeyleri yeme taraftarı değilim, daha çok pizza ve diğer hamur işi yiyeceklere okeyimSen bunu yiyerek mi formunu koruyorsun yoksa.
Lahana salatası Deniz sever bunuBu ne la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?