Çok iyi olmuş öncekinde mesajlar karışıyordu.OzaN post: 1442944 member: 1' Alıntı:Mesajların arasına ayırıcı çizgi çektim. Nasıl olmuş?
Biraz daha eski sisteme yakın oldu herhalde?
Çok iyi olmuş öncekinde mesajlar karışıyordu.OzaN post: 1442944 member: 1' Alıntı:Mesajların arasına ayırıcı çizgi çektim. Nasıl olmuş?
Çok iyi olmuş tam onu söyleyecektim bende. Demin siyah yapmıştın mavi daha iyi olmuş tabloda bir an önce gelirse tadından yenmez.OzaN post: 1442944 member: 1' Alıntı:Mesajların arasına ayırıcı çizgi çektim. Nasıl olmuş?
1-2 gün içinde gelecek fakat aynısı olmayacak.dizi kolik post: 1442957 member: 85458' Alıntı:Anasayfamız geri gelecek mi?
Daha iyi kötü?darksaal post: 1442960 member: 84270' Alıntı:1-2 gün içinde gelecek fakat aynısı olmayacak.
Benim beğenmeme sebebim genel, bulletinli forumları her zaman daha çok seviyorum. 😳
Bu sisteme daha iyi olmak için geçtik zamanla her şey daha güzel ve kullanışlı olacak.dizi kolik post: 1442968 member: 85458' Alıntı:Daha iyi kötü?
Ozan En Favori Üye ve Yeni Editör konuları ne zaman açılacak?OzaN post: 1442954 member: 1' Alıntı:Ben farketmemiştim öyle bir sorun olduğunu ama @hayret bi şey söyledi ve hallettik. Gerçekten de daha iyi oldu gibi böyle.
Çözülemeyecek problem yok. "Beğenmedim" "çok kötü olmuş" gibi yorum yapan arkadaşlar yapıcı eleştirilerde bulunup beğenmeme sebeplerini açıklarlarsa daha iyisini yapmak için çabalayabiliriz.
Önce yeni sistemle ilgili problemleri giderelim onları daha sonra düşünürüz. En geç Pazartesi olur herhalde.mrt-06 post: 1442983 member: 87466' Alıntı:Ozan En Favori Üye ve Yeni Editör konuları ne zaman açılacak?
Şu çok hoşuma gitti : " 😱 "
XenForo'ya geçelim diyenlerinde çoğunluğunun daha güzel gözüktüğü için geçelim dediğini biliyorsundur herhalde. Neyse umarım forumun için daha iyi olurKaç tane XenForo forum kullandın?
Türkiye'de XenForo'ya geçen büyük forum sayısı çok az henüz. Daha çok sevme sebebin alışkanlıktır muhtemelen. Eksik gördüğün yerleri ve beğenmediğin noktaları belirtmen güzel olur.
Tapatalk eklentisi de 1-2 gün içinde aktif olacak onda da beğenme özelliği olacak.Yakamoz-Asi post: 1443023 member: 87477' Alıntı:Daha bilgisayardan girmedim. Tapatalk eklentisi daha olmamis ama mobilden kullanimi eskisine göre cok daha iyi olmus. En azindan begenebiliyorum mesajlari.
Hergün daha da sevilecektir. Tam otursun bir
Gelir gelmez bu ne şiddet bu ne celal. Önce biraz kullan karıştır özelliklerini. Sonra beğenmediğin yönlerini belirt ki düzeltmeye bakalım.takas post: 1443020 member: 85124' Alıntı:çok çok değişik karışık admin forumun sonunu getireceksin bu nedir ya eskisi çok daha güzeldi
OzaN post: 1443027 member: 1' Alıntı:Tapatalk eklentisi de 1-2 gün içinde aktif olacak onda da beğenme özelliği olacak.
eskisine o kadar alışmıştık ki ben hiç beğenmedim çok karışık eskisine dönelim ne güzeldiOzaN post: 1443031 member: 1' Alıntı:Gelir gelmez bu ne şiddet bu ne celal. Önce biraz kullan karıştır özelliklerini. Sonra beğenmediğin yönlerini belirt ki düzeltmeye bakalım.