Toparlanıyoruz yavaş yavaş ilk gelenlerin gördüğü tablo daha kötüydü. Olması gerekenden biraz erken açtım sanırım forumu.rengarenk post: 1442864 member: 87322' Alıntı:Ben daha pek kurcalayamadım ama şöylece bir bakmış halimle beğendim gayet düzen güzel olmuş bence. bu kadar beğenmeyen olunca kendimi garipsedim ama![]()
OzaN post: 1442881 member: 1' Alıntı:Toparlanıyoruz yavaş yavaş ilk gelenlerin gördüğü tablo daha kötüydü. Olması gerekenden biraz erken açtım sanırım forumu.![]()
Bence farklı bir renk olsun artık. Bence turuncu veya kırmızı olabilir. Onlar çok açık olur diyorsan lacivertte denenebilir bence ve çok yakışır eminim...OzaN post: 1442921 member: 1' Alıntı:Arkaplan rengini eski FF ile aynı yaptım. Daha iyi mi daha kötü mü olmuş? Acil cevap bekliyorum değişikliği farkedenlerden.![]()
Arkaplan rengi standarttır ya gri tonları olur ya açık mavi. Koyu renkli arkaplan çok kötü durur.dizi kolik post: 1442924 member: 85458' Alıntı:Bence farklı bir renk olsun artık. Bence turuncu veya kırmızı olabilir. Onlar çok açık olur diyorsan lacivertte denenebilir bence ve çok yakışır eminim...![]()
O zaman gri tonları denenebilir. Füme'ye yakın bir ton. Başlığın rengini değiştir bence OzaN. Füme'ye kırmızı çok iyi gider. 😉Arkaplan rengi standarttır ya gri tonları olur ya açık mavi. Koyu renkli arkaplan çok kötü durur.![]()
Zaten öyle şu an. Senin nereyi dediğini anlamadım tam.O zaman gri tonları denenebilir. Füme'ye yakın bir ton. Başlığın rengini değiştir bence OzaN. Füme'ye kırmızı çok iyi gider. 😉