Toparlanıyoruz yavaş yavaş ilk gelenlerin gördüğü tablo daha kötüydü. Olması gerekenden biraz erken açtım sanırım forumu.rengarenk post: 1442864 member: 87322' Alıntı:Ben daha pek kurcalayamadım ama şöylece bir bakmış halimle beğendim gayet düzen güzel olmuş bence. bu kadar beğenmeyen olunca kendimi garipsedim ama
OzaN post: 1442881 member: 1' Alıntı:Toparlanıyoruz yavaş yavaş ilk gelenlerin gördüğü tablo daha kötüydü. Olması gerekenden biraz erken açtım sanırım forumu.
Bence farklı bir renk olsun artık. Bence turuncu veya kırmızı olabilir. Onlar çok açık olur diyorsan lacivertte denenebilir bence ve çok yakışır eminim...OzaN post: 1442921 member: 1' Alıntı:Arkaplan rengini eski FF ile aynı yaptım. Daha iyi mi daha kötü mü olmuş? Acil cevap bekliyorum değişikliği farkedenlerden.
Arkaplan rengi standarttır ya gri tonları olur ya açık mavi. Koyu renkli arkaplan çok kötü durur.dizi kolik post: 1442924 member: 85458' Alıntı:Bence farklı bir renk olsun artık. Bence turuncu veya kırmızı olabilir. Onlar çok açık olur diyorsan lacivertte denenebilir bence ve çok yakışır eminim...
O zaman gri tonları denenebilir. Füme'ye yakın bir ton. Başlığın rengini değiştir bence OzaN. Füme'ye kırmızı çok iyi gider. 😉Arkaplan rengi standarttır ya gri tonları olur ya açık mavi. Koyu renkli arkaplan çok kötü durur.
Zaten öyle şu an. Senin nereyi dediğini anlamadım tam.O zaman gri tonları denenebilir. Füme'ye yakın bir ton. Başlığın rengini değiştir bence OzaN. Füme'ye kırmızı çok iyi gider. 😉