FavoriForumum Yenilendi!

alışacaz artık başka çare yok favorıforumdan kopmak imkansız

OzaN post: 1442770 member: 1' Alıntı:
Olacak ama acelemiz yok en azından bu geceyi atlatalım. :)

Konu açmak için yarını bekleyeceğim o zaman :) Tablo işini bu ay mı halledeceğiz yoksa ilerleyen zamanlarda mı? Çünkü reyting sonuçları tablolu oluyor.

hayret bi şey post: 1442776 member: 85522' Alıntı:
Konu açmak için yarını bekleyeceğim o zaman :) Tablo işini bu ay mı halledeceğiz yoksa ilerleyen zamanlarda mı? Çünkü reyting sonuçları tablolu oluyor.
En geç yarın halledilir tablo konusu.

Abiler eskiye dönsün ne olur henüz mobilde bakmadım ama oranında iyi olduğunu sanmıyorum.

kerim yavuz post: 1442809 member: 86873' Alıntı:
Abiler eskiye dönsün ne olur henüz mobilde bakmadım ama oranında iyi olduğunu sanmıyorum.
Mobil çok iyi olmuş. Bildirimler dahi gözüküyor. Forum geliştikçe orası da gelişecektir :)

sokak sanati post: 1442820 member: 87592' Alıntı:
O kadar basite kaçma...Hemen gitmek ne oluyor daha 1 saat oldu sabır...:D
onu demek istemedim bazı arkadaşlar forumun yeni haline alışamadık diyorlar ya ona istinaden bunu yazdım benim açımdan no problem ben şimdiden alıştım bile bu yeni haline

china_shangai post: 1442827 member: 87352' Alıntı:
onu demek istemedim bazı arkadaşlar forumun yeni haline alışamadık diyorlar ya ona istinaden bunu yazdım benim açımdan no problem ben şimdiden alıştım bile bu yeni haline

Güzel ben pek alışamadım ama iyi görünüyor şimdilik...

Ama tutumun biraz yanlış beğeniliyor forum ama ilk gün biraz garip geldi herkese şikayet etmeleri normal...

Forumdan firar ettirmeye teşvikten ceza alırsın sonra...:D

ne cezası sadece espiri yaptım daha önceki mesajlarıma bakarsan forumun bana nasıl bağımlılık yaptığını görürsün

china_shangai post: 1442844 member: 87352' Alıntı:
ne cezası sadece espiri yaptım daha önceki mesajlarıma bakarsan forumun bana nasıl bağımlılık yaptığını görürsün

Biliyorum farkındaysan benimkide espiriydi:...:F

Ciddi zannettiysen çok gülerim...:F