FavoriForumum Yenilendi!

XenForo'ya geçelim diyenlerinde çoğunluğunun daha güzel gözüktüğü için geçelim dediğini biliyorsundur herhalde. Neyse umarım forumun için daha iyi olur :)
Daha iyi ve geleceği daha parlak bir sistem için geçtik görüntüsü de beğenildiyse ne mutlu bize. :) Yani geçme sebebi güzel gözükmesi falan değil. Öyle olsa eski görüntü güzeldi zaten. :):)

takas post: 1443039 member: 85124' Alıntı:
smileyler bile kötü değişik ben buna alışamam kolay kolay reyting sayfasına baktım hiç olmamış dedim size yenilik iyi değil diye alın size yenilik :D
Smileyler eski smileylerle değişecek. Reyting konularında tablolar problemli. En geç yarın çözülecek. :)

sayfalar değişik avatarların olduğu kısım değişik mesaj sayıları falan yok bildirimlerin geldiği kısım güzel değil top15 yok tabi bunların bi kısmı zamanla oturur ona bişey demiyorum ama benim buraya alışmam çok zor olacak forumun eski halini sevmiştim ben :D

Valla V-Bulletinmiş Xenforo'ymuş pek anlamam. Foruma yeni katıldım zaten ama eskisi çok daha kullanışlı gibiydi sanki. Umarım alışırız yakın zamanda.

Belkide buna geçmeyi isteyenlerin en başinda ben geliyordum ama böyle aniden geçince şok oldum ve bi forumdan uzaklaşmak istedim.Zaten yerine hemen alişan bi tip değilim:(Forumla yeniden içli dişlı olmak benim için çok zor olacak:( Keşke böyle aniden geçmeyip haberi geçeceğimizi bilseydik en azından alışrdık:( Bu arada top 15 büyük eksiklik forumda ve konuya etiketlenme:( Şu an forumd hangi konu var yada ne yeni anlamak güç:( Forum adına hayırlıolsun inş eksikliklerde giderilir:)

Avatar kısmı biraz daha genişlese daha güzel olur bence. :)

Böyle çok küçük. :D

Admin top 15etiketchaetkimler online listesi daha sade eskisi gibi yani .Sistem iyi ama eski sistemdeki özellikler geldiğinde iyi yani anlatmak istediğim çok karışık :(.

Tam tahmin ettiğim kişiler beğenmemiş. Hemen şiddet yapmayın arkadaşlar.

Eskiden de mention etiketleme ve bazı özellikler yoktu zamanla herşey yerine oturur o zaman seveceğinize eminim.

Bir kere daha sıcak oldu forum geçiş efektleri harika eski forumun soğukluğu yok bence tek kelimeyle harika. :)

takas post: 1443039 member: 85124' Alıntı:
smileyler bile kötü değişik ben buna alışamam kolay kolay reyting sayfasına baktım hiç olmamış dedim size yenilik iyi değil diye alın size yenilik :D

Smileyleri sorun etme eskileri gelecek zaten. :) Reytinglerde ise geçici bi sorun o da halledilecek. :)

AlemTo post: 1443077 member: 83137' Alıntı:
Admin top 15etiketchaetkimler online listesi daha sade eskisi gibi yani .Sistem iyi ama eski sistemdeki özellikler geldiğinde iyi yani anlatmak istediğim çok karışık :(.
Chat en geç yarın gelecek. :)

OzaN post: 1443086 member: 1' Alıntı:
Chat en geç yarın gelecek. :)
Son olarak bu kimler online listesi çok çok karışık daha sade olamaz mı?
Top 15 İnşallah eskisi gibi güzel olur .. Ne zaman gelecek ?
Bir de bu mesaj sayımız filan gitmiş avatar kısmında yer alan yerde onuda geri getirme imkanımız var mı?:)

top15 olmayacak demeyin sakın benim forumda en sevdiğim şey top15 dir admin olacak mı @OzaN

takas post: 1443165 member: 85124' Alıntı:
top15 olmayacak demeyin sakın benim forumda en sevdiğim şey top15 dir admin olacak mı @OzaN
Üyeler kısmından en çok mesaj yazan üyelere Son Mesajlar kısmından son mesajlara ulaşmak mümkün. Bunun dışında farklı bir şey gerekli durmuyor ama yine de bakacağız. :)

OzaN post: 1443226 member: 1' Alıntı:
Üyeler kısmından en çok mesaj yazan üyelere Son Mesajlar kısmından son mesajlara ulaşmak mümkün. Bunun dışında farklı bir şey gerekli durmuyor ama yine de bakacağız. :)
ya gözünü sevim top15 i koy başka bişey istemiyorum :D hız bakımından güzel gözüküyo profilimiz çok değişik avatarların olduğu kısım kötü konulardaki yazı tipi ufak

takas post: 1443250 member: 85124' Alıntı:
ya gözünü sevim top15 i koy başka bişey istemiyorum :D hız bakımından güzel gözüküyo profilimiz çok değişik avatarların olduğu kısım kötü konulardaki yazı tipi ufak
Mesajlarda avatarların olduğu kısım bence de kötü. Zaten şu an forumun kötü gibi gözükmesinin en büyük sebebi herhalde. :( Bir ayar gelecek mutlaka o kısmın tasarımına. :)

Yazı tipi aksine biraz daha büyük. :D

OzaN post: 1443257 member: 1' Alıntı:
Mesajlarda avatarların olduğu kısım bence de kötü. Zaten şu an forumun kötü gibi gözükmesinin en büyük sebebi herhalde. :( Bir ayar gelecek mutlaka o kısmın tasarımına. :)

Yazı tipi aksine biraz daha büyük. :D
Ozan emek hırsızlarına da bir çözüm bulursun artık kopyalamayı engelleme yapabilirsin mesela çoğu forumda öyle. :D