FavoriForumum 8. Yıl Logo Yarışması -- Oylama Başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi logolar en güzel? (max 3)

• Logo 1

Oy: 20 42.6%
  • Logo 2

Oy: 21 44.7%
  • Logo 3

Oy: 16 34.0%
  • Logo 4

Oy: 9 19.1%
  • Logo 5

Oy: 5 10.6%
  • Logo 6

Oy: 0 0.0%
  • Logo 7

Oy: 12 25.5%
  • Logo 8

Oy: 18 38.3%
  • Logo 9

Oy: 8 17.0%
  • Logo 10

Oy: 11 23.4%
  • Logo 11

Oy: 3 6.4%
  • Logo 12

Oy: 4 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
@OzaN Taaa futbu dönemlerinden AAA Logo diye program önermişti hala onda yapıyorum CS4 de biliyorum ama kolay oluyor AAA Logo'dan yapmak. :)
O programa bende bakmıştım ama kullanışsız geldi ya. Photoshop kullanınca basit geldi o program ama logoların güzel zaten ondan sordum :)

Oylamaya gösterilen yoğun ilgi için teşekkürler. İkinci tur oylamasına çok yakında geçeceğiz. Fakat ikinci tura geçmeden önce logo sahiplerine logolarında düzenlemeler yapma şansı vermek istiyorum.

Bildiğiniz gibi tema değişti ve şu anki temanın rengini de (mavi kısım) içinde bulunduran renkler daha iyi olacaktır logo için. Ayrıca önemli bir konu da logonun bize özel temsil edebilecek bir kısmının bulunması. Yani gerek twitter'da profil fotoğrafı yapabileceğimiz gerekse sekme kısmındaki küçük simgede kullanabileceğimiz bir kısım olmalı. :)

Bir de yazı sadece FavoriForumum değil FavoriForumum NET olmalı. (Net'in nasıl yazılacağı size kalmış) Slogan olarak ise şimdilik kullanılmak üzere "8 Yıldır Favori" veya "8 Yıldır Favoriniz" olmalı. :)

Hepinizin eline sağlık, kolay gelsin şimdiden. :) (İsterseniz şimdiki halleriyle de katılabilirsiniz tabii)

10 oy barajını geçip ikinci tura kalan logolar:

Logo 1 - Logo 2 (@Harunnn60)
Logo 3 (@yatutarsa)
Logo 7 - Logo 8 (@RüzgarGülü)
Logo 10 (@BesaleT)

ve iki logosu da barajı son anda kaçırdığı için ek olarak:

Logo 4 (@batuhankaralar)

Oylamaya gösterilen yoğun ilgi için teşekkürler. İkinci tur oylamasına çok yakında geçeceğiz. Fakat ikinci tura geçmeden önce logo sahiplerine logolarında düzenlemeler yapma şansı vermek istiyorum.

Bildiğiniz gibi tema değişti ve şu anki temanın rengini de (mavi kısım) içinde bulunduran renkler daha iyi olacaktır logo için. Ayrıca önemli bir konu da logonun bize özel temsil edebilecek bir kısmının bulunması. Yani gerek twitter'da profil fotoğrafı yapabileceğimiz gerekse sekme kısmındaki küçük simgede kullanabileceğimiz bir kısım olmalı. :)

Bir de yazı sadece FavoriForumum değil FavoriForumum NET olmalı. (Net'in nasıl yazılacağı size kalmış) Slogan olarak ise şimdilik kullanılmak üzere "8 Yıldır Favori" veya "8 Yıldır Favoriniz" olmalı. :)

Hepinizin eline sağlık, kolay gelsin şimdiden. :) (İsterseniz şimdiki halleriyle de katılabilirsiniz tabii)

10 oy barajını geçip ikinci tura kalan logolar:

Logo 1 - Logo 2 (@Harunnn60)
Logo 3 (@yatutarsa)
Logo 7 - Logo 8 (@RüzgarGülü)
Logo 10 (@BesaleT)

ve iki logosu da barajı son anda kaçırdığı için ek olarak:

Logo 4 (@batuhankaralar)
2. Turdami olcak :(
Daha kaç tur olcak :(