- Reaksiyon puanı
- 50,472
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yıllarca kalacak bir şey, aceleye getirilecek bir şey değil.Keske hemen secilseydi
Yıllarca kalacak bir şey, aceleye getirilecek bir şey değil.Keske hemen secilseydi
1. Ci secilir inşallah en begendigim o sonra 8 sonra 3Yıllarca kalacak bir şey, aceleye getirilecek bir şey değil.
En geç yarın, herkes gönderirse bu akşam.2.tura ne zaman geçilecek ona göre düzenleyeyim?
Ama ben salı günü müsait oluyorum ancakEn geç yarın, herkes gönderirse bu akşam.
Salı gününe kadar bekleyebilir misiniz?Finale çıkan logo:
Logonun bize özel temsil edebilecek bir kısmının bulunması demiş Ozan zaten benim logomda vardı bu değişme gereği duymadım.
Bunlarda 2.tur için denediğim çalışmalar (.Net eklendi ve slogan değişti zaten ) @OzaN
1-)
2-)
3-)
4-)
5-)
Ben beklerim benim için sorun yok da çoğu üye logonun bir an önce seçilmesini istiyor.Salı gününe kadar bekleyebilir misiniz?
Yurttayim bende , telefondan olmuyor , pc şart diğer üyelere sorarımBen beklerim benim için sorun yok da çoğu üye logonun bir an önce seçilmesini istiyor.
Diğer turda sana oy vermiştim renk uyumu çok iyiydi bana göre ama işte kırmızı ve lacivert olmamış gibi sanki.2.Tur için yaptığım düzenleme; (Bence Salı gününe kadar beklenebilir, sorun yok)
Bir de arkaplansız görsek daha iyi olacak sanki. Çünkü arkaplan olmayacak logo konulunca ve fazla açık renk kalır gibi kullanılan renkler.Finale çıkan logo:
Logonun bize özel temsil edebilecek bir kısmının bulunması demiş Ozan zaten benim logomda vardı bu değişme gereği duymadım.
Bunlarda 2.tur için denediğim çalışmalar (.Net eklendi ve slogan değişti zaten ) @OzaN
1-)
2-)
3-)
4-)
5-)
Sloganı düzeltmen gerekiyor ama.benim logoda üzerinde oynayacak pek bir şey yok
İlk sayfadaki hali daha iyi bence laciver ve kırmızı hoş durmamış sanki.2.Tur için yaptığım düzenleme; (Bence Salı gününe kadar beklenebilir, sorun yok)