- Reaksiyon puanı
- 51,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yıllarca kalacak bir şey, aceleye getirilecek bir şey değil.Keske hemen secilseydi![]()
Yıllarca kalacak bir şey, aceleye getirilecek bir şey değil.Keske hemen secilseydi![]()
1. Ci secilir inşallah en begendigim o sonra 8 sonra 3Yıllarca kalacak bir şey, aceleye getirilecek bir şey değil.![]()
En geç yarın, herkes gönderirse bu akşam.2.tura ne zaman geçilecek ona göre düzenleyeyim?
Ama ben salı günü müsait oluyorum ancakEn geç yarın, herkes gönderirse bu akşam.![]()
Salı gününe kadar bekleyebilir misiniz?Finale çıkan logo:
Logonun bize özel temsil edebilecek bir kısmının bulunması demiş Ozan zaten benim logomda vardı bu değişme gereği duymadım.
Bunlarda 2.tur için denediğim çalışmalar (.Net eklendi ve slogan değişti zaten ) @OzaN
1-)
2-)
3-)
4-)
5-)![]()
Ben beklerim benim için sorun yok da çoğu üye logonun bir an önce seçilmesini istiyor.Salı gününe kadar bekleyebilir misiniz?![]()
Yurttayim bende , telefondan olmuyor , pc şartBen beklerim benim için sorun yok da çoğu üye logonun bir an önce seçilmesini istiyor.![]()
Diğer turda sana oy vermiştim renk uyumu çok iyiydi bana göre ama işte kırmızı ve lacivert olmamış gibi sanki.2.Tur için yaptığım düzenleme; (Bence Salı gününe kadar beklenebilir, sorun yok)
![]()
Bir de arkaplansız görsek daha iyi olacak sanki. Çünkü arkaplan olmayacak logo konulunca ve fazla açık renk kalır gibi kullanılan renkler.Finale çıkan logo:
Logonun bize özel temsil edebilecek bir kısmının bulunması demiş Ozan zaten benim logomda vardı bu değişme gereği duymadım.
Bunlarda 2.tur için denediğim çalışmalar (.Net eklendi ve slogan değişti zaten ) @OzaN
1-)
2-)
3-)
4-)
5-)![]()
Sloganı düzeltmen gerekiyor ama.benim logoda üzerinde oynayacak pek bir şey yok![]()
İlk sayfadaki hali daha iyi bence laciver ve kırmızı hoş durmamış sanki.2.Tur için yaptığım düzenleme; (Bence Salı gününe kadar beklenebilir, sorun yok)
![]()