Benim logolar nasıl Revan3-10 favorim.
Bu arada yeni temayı hiç beğenmedim. Çok göz yoruyor. Sanki paint'te yapılmış. Bu tür forum temaları göz yormamalı bence. Eski temada devam...
Benim logolar nasıl Revan3-10 favorim.
Bu arada yeni temayı hiç beğenmedim. Çok göz yoruyor. Sanki paint'te yapılmış. Bu tür forum temaları göz yormamalı bence. Eski temada devam...
Onu düşündüm ama logoda beyazlıklar da olduğu için arka plan beyaz olunca görünmüyor ve kötü görünüyor.Bir de arkaplansız görsek daha iyi olacak sanki. Çünkü arkaplan olmayacak logo konulunca ve fazla açık renk kalır gibi kullanılan renkler.
Şu an temada kullandığın mavi - mor renkli karışımın renk kodunu atsana bi ona uyumlu yapayım olmadı renkleri zaten bu tema olacak değil miBence biraz daha koyu renklerle çalışmalısın konulduğunda böyle olacak sonuçta.
Bence gayet iyi ama işte biraz fazla sade olması sorun gibi.@BesaleT @ozgur2113 Forumun renkleriyle uyum sağlasın diye turkuazı lacivert yaptım ama düzeltirim.
@OzaN logoda yaptığım düzenleme nasıl durmuş?
Evet, tam bir kod yok çünkü düz renk değil ama rastgele bir renk atayım içinden. [HASHTAG]#143274[/HASHTAG]Şu an temada kullandığın mavi - mor renkli karışımın renk kodunu atsana bi ona uyumlu yapayım olmadı renkleri zaten bu tema olacak değil mi
Ben 2.logoyu daha çok sevdim yeni temayla uyuştuOylama kapanmış. Yorum yapayım bari bende.
Bence en iyisi 1 ve 7 olmuş. 2. logonun ilkinden farkı yok. Bir de adamlar ısırılmış elmayı logo yapmışlar. Belki de basit düşünmeliyiz.
Bence yazı tiplerinde biraz daha oynamalar yaparsan özellikle ilki harika olacak.1.logoda yıldız logosu sol tarafa kaydırdım
2.logoda Forumun renkleri yenilendiği için mecburen uymak zorundaydım yoksa 2.logo ilk başta sarı-mor renkleriydi buda renk bütününe uymuyordu.
1.
2.
Ozan sizde resimler gözüküyor galiba bende gözükmüyor sen bu resimleri alsana şimdi ne olur ne olmazBence yazı tiplerinde biraz daha oynamalar yaparsan özellikle ilki harika olacak.
Cevapla düğmesine basınca gözüküyor ilginç şekilde.Ozan sizde resimler gözüküyor galiba bende gözükmüyor sen bu resimleri alsana şimdi ne olur ne olmaz
1.yazı tipi derken üstte ki altta ki mi ?
Tamam. Yazı tiplerine değiştirmeye çalışırımCevapla düğmesine basınca gözüküyor ilginç şekilde.
İkisi de aslında.