FavoriForumum 8. Yıl Logo Yarışması -- Oylama Başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi logolar en güzel? (max 3)

• Logo 1

Oy: 20 42.6%
  • Logo 2

Oy: 21 44.7%
  • Logo 3

Oy: 16 34.0%
  • Logo 4

Oy: 9 19.1%
  • Logo 5

Oy: 5 10.6%
  • Logo 6

Oy: 0 0.0%
  • Logo 7

Oy: 12 25.5%
  • Logo 8

Oy: 18 38.3%
  • Logo 9

Oy: 8 17.0%
  • Logo 10

Oy: 11 23.4%
  • Logo 11

Oy: 3 6.4%
  • Logo 12

Oy: 4 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Bir de arkaplansız görsek daha iyi olacak sanki. Çünkü arkaplan olmayacak logo konulunca ve fazla açık renk kalır gibi kullanılan renkler. :)
Onu düşündüm ama logoda beyazlıklar da olduğu için arka plan beyaz olunca görünmüyor ve kötü görünüyor.

Onun için de yanlarına biraz gölge biraz efekt ekledim böyle oldu. :)

Onu düşündüm ama logoda beyazlıklar da olduğu için arka plan beyaz olunca görünmüyor ve kötü görünüyor.

Onun için de yanlarına biraz gölge biraz efekt ekledim böyle oldu. :)

Bence biraz daha koyu renklerle çalışmalısın konulduğunda böyle olacak sonuçta. :)

@BesaleT @ozgur2113 Forumun renkleriyle uyum sağlasın diye turkuazı lacivert yaptım ama düzeltirim.

@OzaN logoda yaptığım düzenleme nasıl durmuş?
Bence gayet iyi ama işte biraz fazla sade olması sorun gibi. :)

Şu an temada kullandığın mavi - mor renkli karışımın renk kodunu atsana bi ona uyumlu yapayım olmadı renkleri zaten bu tema olacak değil mi :)
Evet, tam bir kod yok çünkü düz renk değil ama rastgele bir renk atayım içinden. :) [HASHTAG]#143274[/HASHTAG]

Oylama kapanmış. Yorum yapayım bari bende. :D

Bence en iyisi 1 ve 7 olmuş. 2. logonun ilkinden farkı yok. Bir de adamlar ısırılmış elmayı logo yapmışlar. Belki de basit düşünmeliyiz.

1.logoda yıldız logosu sol tarafa kaydırdım
2.logoda Forumun renkleri yenilendiği için mecburen uymak zorundaydım yoksa 2.logo ilk başta sarı-mor renkleriydi buda renk bütününe uymuyordu.

1.
9RgzWO.png

2.
7Y7JQa.png

1.logoda yıldız logosu sol tarafa kaydırdım
2.logoda Forumun renkleri yenilendiği için mecburen uymak zorundaydım yoksa 2.logo ilk başta sarı-mor renkleriydi buda renk bütününe uymuyordu.

1.
9RgzWO.png

2.
7Y7JQa.png
Bence yazı tiplerinde biraz daha oynamalar yaparsan özellikle ilki harika olacak. :):)

İstersen oylamayı başlat :) ben tamamladım :) 2.turu geçersem yine renk/yazı değişiklikleri yapıcam zaten :X
@OzaN

QJaZmZ.png

3N7Y00.png

nkRL1N.png

Son düzenleme: