FavoriForumum 8. Yıl Logo Yarışması -- Oylama Başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi logolar en güzel? (max 3)

• Logo 1

Oy: 20 42.6%
  • Logo 2

Oy: 21 44.7%
  • Logo 3

Oy: 16 34.0%
  • Logo 4

Oy: 9 19.1%
  • Logo 5

Oy: 5 10.6%
  • Logo 6

Oy: 0 0.0%
  • Logo 7

Oy: 12 25.5%
  • Logo 8

Oy: 18 38.3%
  • Logo 9

Oy: 8 17.0%
  • Logo 10

Oy: 11 23.4%
  • Logo 11

Oy: 3 6.4%
  • Logo 12

Oy: 4 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Oylarımı kullandım. :)

lisede web tasarım mezunu okuuğum için bu logo yanı klasık adıyla banner bizim uzmanlık alanımzıa giriyor css prokramalrının hepsini yalayıp yutmustuk css3 ten bile yanı çok iyi şeyler çıakrtırdım ama ben daha öcnede söyledim arkadaşlara haksızlık olmasın diye hiç bulaşmadım bu logo yarışmasına sırasıya 1-2-3 sıralara verdim oylarımı :kiki::kiki::kiki:

ahhhh ama sırf @OzaN a gıcklık olsun diye dantelli bir logo yapıcaktım ama oylama başlamış bile :F:F:F

Şimdiden duyurayım maalesef iyi logoların birçoğu sonlarda gelmeye başladığından oylama çok geçe kaldı ve hangi logo seçilirse seçilsin ince ayarlarının falan yapılmasıyla yarına yetişmesine imkan yok. Yarın yenilenen tasarım yayınlanacak ve mecburen geçici olarak bir logo yaptım. Yani bu yarışmanın kesin sonucu yarın belli olmayacak. :):)

lisede web tasarım mezunu okuuğum için bu logo yanı klasık adıyla banner bizim uzmanlık alanımzıa giriyor css prokramalrının hepsini yalayıp yutmustuk css3 ten bile yanı çok iyi şeyler çıakrtırdım ama ben daha öcnede söyledim arkadaşlara haksızlık olmasın diye hiç bulaşmadım bu logo yarışmasına sırasıya 1-2-3 sıralara verdim oylarımı :kiki::kiki::kiki:

ahhhh ama sırf @OzaN a gıcklık olsun diye dantelli bir logo yapıcaktım ama oylama başlamış bile :F:F:F
Niye haksızlık olsun görmek isterdik madem o kadar iyisin. :D

Şimdiden duyurayım maalesef iyi logoların birçoğu sonlarda gelmeye başladığından oylama çok geçe kaldı ve hangi logo seçilirse seçilsin ince ayarlarının falan yapılmasıyla yarına yetişmesine imkan yok. Yarın yenilenen tasarım yayınlanacak ve mecburen geçici olarak bir logo yaptım. Yani bu yarışmanın kesin sonucu yarın belli olmayacak. :):)

Yarın forum tamamen mi yenilecek? 😱

biz lisede kodlarla kendimiz site olusturuyorduk hiç başka sitelerden çalmadan
özellikle banner tam uzmanlık alanımızdı css programalrının hepsini yalayıp yutmustuk yanı
az zaman harcasam diğer arkdsların cidden şansı kalamzdı uzaktan takip etmek istedim oyüzden :F:F:F

ama sana bir tane dantelli banner sokucam gözüne birgün ona emin olabilirsin cnm:A

Buradan kendime pay biçtim iltifatın için sağol. :D Bence de bu logolar güzeldi. :D

Sonuçlar bu gece açıklanırsa herhangi bir logoyu editleyebilirim. Diğer üyelerinki de dahil :)

Aynen zten 2.tur olacağı belliydi 3 resim seçiyoruz sonuçta. Benim logoların pss dosyası var nasıl olsa editleme serbest :)

@BesaleT hangi programı kullanıyorsun ?
@OzaN Taaa futbu dönemlerinden AAA Logo diye program önermişti hala onda yapıyorum CS4 de biliyorum ama kolay oluyor AAA Logo'dan yapmak. :)