FavoriForumum 1. Satranç Turnuvası! | KAZANAN: kaan955

Banada kaan gelmiş s.çtık diyebilirm :D

5XX1.png

Yanlışlıkla Match Moves'e bastım ve çıkmayı beceremedim. Durum böyle olunca sürem boyunca hamle yapamayım yenildim. emreemreu'ya başarılar ileriki turlarda. :)

Yanlışlıkla Match Moves'e bastım ve çıkmayı beceremedim. Durum böyle olunca sürem boyunca hamle yapamayım yenildim. emreemreu'ya başarılar ileriki turlarda. :)

emreemreu'da kabul ederse yeniden oynayabilirsiniz?Sonuçta herkesin başına gelebilir böyle durumlar ortada bir hata aksilik varsa düzeltilmeli tabi emreemreu'da bunu doğrularsa:)

OzaN admin ne derse o olur :)

:D Ben olayı tam olarak içinde olmadığım için kesin birşey diyemiyorum ama bu durumda kaybeden Ozan admin olduğundan dolayı o tekrar oynayalım gibi bir duruma geleceğini zannetmiyorum, öncelikle oyunun o anda kimin önde götürdüğü gerçeğidir yani emreemreu sen mat etmek üzereysen eğer bunun bir açıklanacak durumu yoktur, eğer daha yeni başladıysanız oyuna ve bu gibi bir durum ortaya atıldıysa bunu söylemek sana düşer diye düşünüyorum.:)

SATRANÇ!-UYARI!
Günlerdir belirtmeme ragmen halen mesajı yolladığım 4 kişinin müsabakaları yapılmamıştır, saat 00.00'a kadar yapılmaması halinde yarışmadan men edilecektir.

iyide xdragxx in eli sakattı o yüzden hep giremiyor çocuk ben ise okuldaydım bizim durum ne olacak :)

iyide xdragxx in eli sakattı o yüzden hep giremiyor çocuk ben ise okuldaydım bizim durum ne olacak :)

Okadar uyarı yaptım, xdragxx bana gelip durumu anlatsaydı keşke..kendisini online görüyorum ama sanki oynayacakmış durumunda.:)Mecburen seni başka bir arkadaşla eşleştireceğim tutarsa.:)