FavoriForumum 1. Satranç Turnuvası! | KAZANAN: kaan955

sanal dünyada oynayamıyorum gerçek dünyada satrançla aram iyidir ve lise şampiyonuydum..

sanal dünyada oynayamıyorum gerçek dünyada satrançla aram iyidir ve lise şampiyonuydum..

Bende ilköğretim:) Lisede katılma fırsatım olmadı takım başı fakat dershane sınavı nedeniyle katılamadım ama katılsaydımda ileriyi görmem imkansız gibi bir durumdu söylemek gerekirse:D

Sonuç olarak forum arasında mynet üzerinden oynayacağız oyunu, katılmak istermisin yoksa kalsınmı dersin?:)

Bende ilköğretim:) Lisede katılma fırsatım olmadı takım başı fakat dershane sınavı nedeniyle katılamadım ama katılsaydımda ileriyi görmem imkansız gibi bir durumdu söylemek gerekirse:D

Sonuç olarak forum arasında mynet üzerinden oynayacağız oyunu, katılmak istermisin yoksa kalsınmı dersin?:)

teşekürler kaan ben katılmıyayım nette oynamayı beceremiyorum :)

bende kres sampiyonuyum :biggrin: bende katılıyorum. satrancta cok iyi degilimdir ama yinede birkacınızı eliyebilirim. mynet uyeligim seckindogu :smile: keske okey turnuvası duzenlesek bence cok sarar :biggrin: cogunluga gore ister faceden ister mynet ten oynarız. :biggrin:

bende kres sampiyonuyum :biggrin: bende katılıyorum. satrancta cok iyi degilimdir ama yinede birkacınızı eliyebilirim. mynet uyeligim seckindogu :smile: keske okey turnuvası duzenlesek bence cok sarar :biggrin: cogunluga gore ister faceden ister mynet ten oynarız. :biggrin:

Şu işi bitirelimde, onuda ayarlarız bir hafta:)İsmini yazdım, tam 8 kişi olduk 16 kişi olmamız dileğiyle:) İstersen turnuva öncesi antreman yapabiliriz, düşünürsen özelden ulaş:)

Şu işi bitirelimde, onuda ayarlarız bir hafta:)İsmini yazdım, tam 8 kişi olduk 16 kişi olmamız dileğiyle:) İstersen turnuva öncesi antreman yapabiliriz, düşünürsen özelden ulaş:)

biraz fazla mı iddalı konustum :D o kadar iyi degilim :D yani sonucu forumda paylasmicaksak olabilir ama ben yenersem paylasabiliriz pampa :D

biraz fazla mı iddalı konustum :D o kadar iyi degilim :D yani sonucu forumda paylasmicaksak olabilir ama ben yenersem paylasabiliriz pampa :D

:D.
Bende çok iyi oynadığımı iddaa etmedim:DGelmişken bir deneme yapalım, sonucu paylaşmam tamam:D Ama yenerim diye birşey demiyorum mynette görünce anlarsın zaten:)Oda bilgilerini özelden yolluyorum ozaman:)

Mynet falan karıştırmasak forumda oynasak herkes caps koysa

desene senin temelin kuvvetli kreşte başladığına göre işe sen şimdiden şampiyonsun:))

şaibeyle alakası yok ekranda görünce taşları net ayıramıyorum fil kale vezir karışıyor alışkın değilim sanalda oynamaya pratiğim yok yani:)

4 Gün var yaklaşık 1-2 denemeye alışırsın:) Taşları nasıl ayıramıyorsun anlayamadım ki:) Anasafyada resimler koydum cidden karışıkmı okadar? Yani senin elindeki taşlar nasıl bilemiyorum ama ben okuldayken, belediyeden satranç hediye etmişlerdi oda bu türden mıknatıslıydı belki ondan dolayı alışığımdır..

secquin ile 3 el oynayarak antreman'a başlamış olduk:) Satranç oynamasını bilen arkadaşları Turnuvamıza bekliyoruz..