sanal dünyada oynayamıyorum gerçek dünyada satrançla aram iyidir ve lise şampiyonuydum..
Bende ilköğretim Lisede katılma fırsatım olmadı takım başı fakat dershane sınavı nedeniyle katılamadım ama katılsaydımda ileriyi görmem imkansız gibi bir durumdu söylemek gerekirse
Sonuç olarak forum arasında mynet üzerinden oynayacağız oyunu, katılmak istermisin yoksa kalsınmı dersin?
teşekürler kaan ben katılmıyayım nette oynamayı beceremiyorum
sanal dünyada oynayamıyorum gerçek dünyada satrançla aram iyidir ve lise şampiyonuydum..
bende kres sampiyonuyum :biggrin: bende katılıyorum. satrancta cok iyi degilimdir ama yinede birkacınızı eliyebilirim. mynet uyeligim seckindogu keske okey turnuvası duzenlesek bence cok sarar :biggrin: cogunluga gore ister faceden ister mynet ten oynarız. :biggrin:
Şu işi bitirelimde, onuda ayarlarız bir haftaİsmini yazdım, tam 8 kişi olduk 16 kişi olmamız dileğiyle İstersen turnuva öncesi antreman yapabiliriz, düşünürsen özelden ulaş
bende kres sampiyonuyum :biggrin: bende katılıyorum. satrancta cok iyi degilimdir ama yinede birkacınızı eliyebilirim. mynet uyeligim seckindogu keske okey turnuvası duzenlesek bence cok sarar :biggrin: cogunluga gore ister faceden ister mynet ten oynarız. :biggrin:
biraz fazla mı iddalı konustum o kadar iyi degilim yani sonucu forumda paylasmicaksak olabilir ama ben yenersem paylasabiliriz pampa
.
Bende çok iyi oynadığımı iddaa etmedimGelmişken bir deneme yapalım, sonucu paylaşmam tamam Ama yenerim diye birşey demiyorum mynette görünce anlarsın zatenOda bilgilerini özelden yolluyorum ozaman
Mynet falan karıştırmasak forumda oynasak herkes caps koysa
tamam o zaman pampa at bilgileri
Şaibe felan olur diyemi
şaibeyle alakası yok ekranda görünce taşları net ayıramıyorum fil kale vezir karışıyor alışkın değilim sanalda oynamaya pratiğim yok yani