FavoriForumum 1. Satranç Turnuvası! | KAZANAN: kaan955

Forumda da oynanıyor chatten

Hacı ben mynet'i beceremiyom ondan biz BesaleT'le oynuyoruz

Katılım Sayısı: 9

Katılım Süresi 16 Mart Cuma saat 14.00'da biticektir..

Ve hemen o gün karşılaşmalar belirlenip karşılaşmalara başlanıcaktır.. 2. Tur Cumartesi Ve Final Müsabakası Pazar günü oynanacaktır.

Bazı katılımcıların sıkıntısı nedeniyle oyun forumun chat'i üzerinden oynanacaktır,itirazlar belirtilebilir bu durumda, chat üzerinden oynanmak için karşılaşacağınız rakiple arkadaş olmanız gerekmektedir.

Herhangi bir zaman sıkıntısı veya katılmaktan vazgeçen üyeler var ise cuma günü saat 14'e kadar bildirmeleri rica olunur.

Chatten online satranç oynandığını yeni öğrendim desem yalan olmaz :):)

Cuma gecesi de yapabiliriz demi maçları ? Benim okulda olma ihtimalim var çünkü 14.00 civarı :)

bende cuma gunu aksam musaitim. cunku yarın saat aksam 5 e kadar okula gidip gelmem gerekiyor.malum okulumda cok yakın degil. aksam 6-7 gibi yapsak super olur ?

Chatten online satranç oynandığını yeni öğrendim desem yalan olmaz :):)

Cuma gecesi de yapabiliriz demi maçları ? Benim okulda olma ihtimalim var çünkü 14.00 civarı :)

Bende arkadaşlardan öğrendim:) Şimdi ben cuma saat 1-2 gibi müsabakaları belirlerim, sizde oynayacağınız kişiyle anlaşırsınız maçı o saatte yaparsınız, yani illa saat 2-3 de maçı yapın gibi bir olay söz konusu olmamaz:), tabi sıkıntı olursa ayarlarız bir şeyler.

bende cuma gunu aksam musaitim. cunku yarın saat aksam 5 e kadar okula gidip gelmem gerekiyor.malum okulumda cok yakın degil. aksam 6-7 gibi yapsak super olur ?

Seçmeleri yapalımda öncelikle, karşına çıkıcak arkadaşın durumuna göre ayarlarsın akşamda olur öğlende olur size kalmış bir durum.. Tabi Cumartesine kaymazsa iyi olur çünkü 2 raund başlıyacak.

Katılım için son duyuru;

Katılım Yarın(Cuma) Saat 14.00'de bitiyor..

Katılmak isteyenler konu altında belirtebilirler.

Son düzenleme:
Yaklaşık 30-60dk sonra müsabalar belirlenicektir.. Bu süre zarfında katılmak isteyenler mesaj atsın.

4FIG.jpg

EŞLEŞMELER:
xdragxx - besaleT[ÖN ELEME]
OzaN - emreemreu
Danger UA! - capslock
Cenation - kaan955

secquin - [ÖN ELEME GALİBİ]

*Oyun Favoriforumum chat üzerinden oynanacaktır.. Öncelikle forumda rakibinize arkadaşlık isteği yollamalısınız. Ondan sonrada forum anasayfasında sağ alt köşedeki chat'e tıklayıp oradan arkadaşlarınız arasından rakibinize tıklayıp yukarıda oyunlardan chess'i seçerek oyuna başlayabilirsiniz, herhangi bir konuma yardım için mesaj yazınız..

*Oyuna başlamak için rakibinizle istediğiniz saatte oynamaya başlayabilirsiniz.. Karşılaşmalar 1 El'dir yani rakipler arasında kazanan bir üst tura çıkar.

*Kazanan kişinin konuya veya bana yazması önemle rica olunur, hatıra olarak mat anını resme alırsanız konuya ekleriz:smile:

* Şimdiden herkese başarılar.