- Reaksiyon puanı
- 115,829
- Puanı
- 1,060
Şımarmanı istemem ama askerlik yaramış. Eskiden senin için tek karizman ve cool oluşunu derdik ama yakışıklılıkta varAnlamıştım
Şımarmanı istemem ama askerlik yaramış. Eskiden senin için tek karizman ve cool oluşunu derdik ama yakışıklılıkta varAnlamıştım
Hazırlık? 40 yaşında üniversiteye gidip üniversite sınavına giren yok mudur?40 yaşında üniversite hazırlığı
Şımarmanı istemem ama askerlik yaramış. Eskiden senin için tek karizman ve cool oluşunu derdik ama yakışıklılıkta var
Teşekkür ederim ben pek yakışıklı olduğumu düşünmem aslında ama siz beğeniyorsanız o büyük şerefŞımarmanı istemem ama askerlik yaramış. Eskiden senin için tek karizman ve cool oluşunu derdik ama yakışıklılıkta var
Sen varsın yaHazırlık? 40 yaşında üniversiteye gidip üniversite sınavına giren yok mudur?
Teşekkür ederim ben pek yakışıklı olduğumu düşünmem aslında ama siz beğeniyorsanız o büyük şeref
Sen varsın ya
Teşekkür ederim
Bu daha çok senin karizmana hayran olduğunu gösteriyor Deniz. Senin gibi olma arzusu
Küçük bir iltifat, abartmayın. Ayrıca karizmam olmasa bile ben de yakışıklıyım, hatta bu konuda Deniz'i pazara portakal almaya gönderirim.Anlamıştım
Sen karizma adamsın bıyıklı falanKüçük bir iltifat. Ayrıca karizmam olmasam bile ben de yakışıkılıyım, hatta bu konuda Deniz'i pazara portakal almaya gönderirim.
Bıyık mı? Bıyıklı olduğu mu nereden biliyorsun aa?Sen karizma adamsın bıyıklı falan
Teşekkür ederim
La Bi tek ben değil herkes biliyorBıyık mı? Bıyıklı olduğu mu nereden biliyorsun aa?
1-2 aya bonuslaşırımRica diyeceğim ama noo beğeniyoruz efenim bonus olmanızı merakla bekliyoruz
1-2 aya bonuslaşırım
Kısa saç çok yakışıyor, uzatmana gerek yok ama karizmayı katanda o uzun saç. Ikisini dengele1-2 aya bonuslaşırım
Aynen, biraz da beni öv.Kısa saç çok yakışıyor, uzatmana gerek yok ama karizmayı katanda o uzun saç. Ikisini dengele
Giyim tarzını ise beğendiğimi belirtip burda keseyim
Ben de @vadikızı kızı ablacım beni ifşa etti sandım ahahahaha.
Bakalım umarım dengeleyebilirimKısa saç çok yakışıyor, uzatmana gerek yok ama karizmayı katanda o uzun saç. Ikisini dengele
Giyim tarzını ise beğendiğimi belirtip burda keseyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?