Zey TV Fav10 - Yılbaşı Çekilişi - Hediyeler 1 Ocak'ta Sahiplerini Bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin kutlama konusu yok maalesef
Umarım zorlanmayacağım biri gelir
Ozaman kendi zevkine göre bir şey hediye edeceksin
Ama profilden kopya kolay. Yada hangi diziyi izliyorsa ordan yol çizersin. O kısım kolay bence

Bu forumda en çok hediye verdiğim bir kaç isim zaten yer almıyor. Yabancı gelsin isterim

Angelica sadece Hercaimi izliyor

Reactions: Dosi and 12.Adam
Reactions: 12.Adam and MEnes
İşimizi kesmemizi söylüyorsun ama bunu yapamayız... İşimiz zaten şov yapmak...
Bu arada bu etkinlikte @Tolstoyevski sunucu olduğundan kimseye hediye vermeyecek yani onu tam olarak kendinizden saymamanız ayıp oldu

Ben zaten sizin ekipten olmadım hiç bir zaman. Burda da farkımız ortaya çıkması iyi oldu

Kepenkleri kapattık artık. Kimseyi almayacağız artık.

Ben ana kemik kadroya kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum zaten....
Evet Sabaristler ve Sıvacılar bu yolda ilerleyen başka insanlarla yürüdü her zaman. Ama bu yolun ve bu kutlu davanın kemik kadrosu her daim belliydi...

Kemik kadro kim?

Ne sizin kemik kadro, nede sonradan eklenen '+++++' kadroda yokum çok şükür 😎
------

Ana kemik kadromuz bellidir... @MasacRE (....) @Sherlock @Maskeli Fedai yoldaşlarım... Canım yoldaşlarım be...

Sigara sağlığa zararlıdır... Yapma...
Cevabı burda gördüm. Tekrar yazma

Reactions: Gerekli24 and MEnes
Kemikler kırılgan olur ve isteseler de dahil olmak istemeyiz zaten, bizim zırh gibi kendi team’imiz yeter..

Kemikler kırılgan olur ve isteseler de dahil olmak istemeyiz zaten, bizim zırh gibi kendi team’imiz yeter..
Bu program için tebrikler ve teşekkürler.

Ee bundan sonra ne olacak? Artık kapatalım mı kepenkleri?

Ayın 31'i garanti mi?
Ya şey yapalım birde, hani o çekiliş harici belki bazı isimler olmaz ve o konudan isteyen istediği kişiye de sonradan hediye verebilsin?

Reactions: Tolstoyevski
Yarın daha detaylı konuşuruz ama şimdilik geçici kepenk olabilir, kapandı çünkü başvurular.

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...