- Reaksiyon puanı
- 34,538
- Puanı
- 1,061
Deniz şaka yapıyorsun da bazıları fırsat kolluyor laf atmak için abartmayalım.
ne fırsatı gerçekleri dile getirmiş @denizz19 bunun şakasımı olur işte paylaşmışsınız sonuçları hem codmin değerlendirmesini nasıl yapacağız eskiden @OzaN canı isteyen admini yerden yere vursun diye admine salvolar diye bir köşe açardı stres atardık sizinde öyle yapmanız lazım yoksa üyelerin içindeki kin birike birike lav olup fışkırır bir yerden üyelerde oluşan stresi azaltmak için öyle bir köşe lazım bizeDeniz şaka yapıyorsun da bazıları fırsat kolluyor laf atmak için abartmayalım.
Ankete yorum bölümü ekledim oraya yazabilirdin bizimle ilgili eleştirileri de.ne fırsatı gerçekleri dile getirmiş @denizz19 bunun şakasımı olur işte paylaşmışsınız sonuçları hem codmin değerlendirmesini nasıl yapacağız eskiden @OzaN canı isteyen admini yerden yere vursun diye admine salvolar diye bir köşe açardı stres atardık sizinde öyle yapmanız lazım yoksa üyelerin içindeki kin birike birike lav olup fışkırır bir yerden üyelerde oluşan stresi azaltmak için öyle bir köşe lazım bize
oraya yazdımda sayfa küçük kaldı sığmadı eleştirilerim ikinci bir dal kağıt alabilirmiyimAnkete yorum bölümü ekledim oraya yazabilirdin bizimle ilgili eleştirileri de.
Nasıl sığmadı ya.oraya yazdımda sayfa küçük kaldı sığmadı eleştirilerim ikinci bir dal kağıt alabilirmiyim
çok küçük bir alan ayırmışsınız orda kime eleştiri yapalımNasıl sığmadı ya.
Oraya yazdıkça genişliyor. Birde @Bully görüyor.çok küçük bir alan ayırmışsınız orda kime eleştiri yapalım
hem şimdi ben seni eleştirdim diyelim noldu peki senden başka kimse görmeyecek ne esprisi kaldı bu işin ben en iyisi burdan sana saydırayım
şansızlık işte? iki kötüden başkası okuyamayacak objektif yorumlarımıOraya yazdıkça genişliyor. Birde @Bully görüyor.
Valla ne deseniz haklısınız. Tam sınav dönemine denk geldi ikisini beraber götüremiyorum. Şimdilik bırakmak en iyisi olacak galiba.şansızlık işte? iki kötüden başkası okuyamayacak objektif yorumlarımı
@Forumdash la @Danger UA! nın editörlüğünü nasıld eğerlendireceğiz yoklarki ?
Valla ne deseniz haklısınız. Tam sınav dönemine denk geldi ikisini beraber götüremiyorum. Şimdilik bırakmak en iyisi olacak galiba.
yinetimdede @Yiğitt değerlendirmeye konmuş aslında mazaretim var asabiyim ben diyenleri değerlendirme dışı bırakmak lazım @Bully nin işleri bunlar olanıda olmayanıda değerlendirin diyor forumda olmayana haksızlık bir kere ben şimdi mesela @Forumdash ın konu açma sayısını yiğitt in yöneticiliğini nasıl değerlendireceğimşansızlık işte? iki kötüden başkası okuyamayacak objektif yorumlarımı
@Forumdash la @Danger UA! nın editörlüğünü nasıld eğerlendireceğiz yoklarki ?
@berkann eskiden 6 ayda bir damlıyordu bu aralar bayağı düzeltti durumu artık her üç ayda bir forumdaBen film yorum konularında gayet başarılı buluyorum seni. @berkann değilsin bi ama @gundix123 'den iyisin.
Biz her şeyi düşünüyoruz, hesap ediyoruz merak etme sen, olduğu kadar değerlendirin işte bakacaz durumayinetimdede @Yiğitt değerlendirmeye konmuş aslında mazaretim var asabiyim ben diyenleri değerlendirme dışı bırakmak lazım @Bully nin işleri bunlar olanıda olmayanıda değerlendirin diyor forumda olmayana haksızlık bir kere ben şimdi mesela @Forumdash ın konu açma sayısını yiğitt in yöneticiliğini nasıl değerlendireceğim
@berkann eskiden 6 ayda bir damlıyordu bu aralar bayağı düzeltti durumu artık her üç ayda bir forumda
bu lafta resmen favori üyelere saygısızlık yani siz ne değerlendirme yaparsanız yapın biz orayı düzeltirizmi diyorsun ?Biz her şeyi düşünüyoruz, hesap ediyoruz merak etme sen, olduğu kadar değerlendirin işte bakacaz duruma
Listeden kimseyi çıkarmak istemedik, çünkü Yiğit ve Özgür ayrıcalıklılar, forumdan ayrılmak için önemli sebepleri vardı. Biri askerde, diğeri de üniversiteye hazırlanıyor.bu lafta resmen favori üyelere saygısızlık yani siz ne değerlendirme yaparsanız yapın biz orayı düzeltirizmi diyorsun ?
şimdi herkes olmayan @Yiğitt e çok kötü çok kötü yazıp duracak sende bunu dikkate almayacakmısın? dikkate almayacaksan ismi neden orda ha ordaysa niye dikkate almıyon halka saygısızlık yapıyon ? demokrasiniz sözde demokrasimi özde demokrasimi bunu bilelim bir kere ? lanet olsun
ben ne dersem diyeyim sen aynı şeyi tekrarlayacaksın nasıl olsa boşuna soruyorum ?Listeden kimseyi çıkarmak istemedik, çünkü Yiğit ve Özgür ayrıcalıklılar, forumdan ayrılmak için önemli sebepleri vardı. Biri askerde, diğeri de üniversiteye hazırlanıyor.
Döndüklerinde görevlerine kaldıkları yerden devam edecekler, biz onları listeden çıkarsak ikisini de yok saymış olurduk.
Çok soru yok bekliyoruz, her forum üyesinin görevidir bu anketleri doldurmak.İtiraf etmek gerekirse içimden oy vermek gelmiyor. Hem üşeniyorum, hem de herkese hakkını vermek isterken kafam çorbaya dönüyor. Bu yüzden bu seferlik benden pas.
Sonuçta moderatörüm, bu seferlik izin yapabilirim.Çok soru yok bekliyoruz, her forum üyesinin görevidir bu anketleri doldurmak.
Biz seni oyladık sen de bizi oylayacaksın .ss eğer oylamazsan olacakları sen düşün .ssSonuçta moderatörüm, bu seferlik izin yapabilirim.