Beni unut hep@FaJi ve @Sherlock konusunda katılıyorum sana @papuleoo umarım renkleri değişir. @MayısKralı da bana göre haketti çok seviyeli biri seviyoruz kendisini.
Beni unut hep@FaJi ve @Sherlock konusunda katılıyorum sana @papuleoo umarım renkleri değişir. @MayısKralı da bana göre haketti çok seviyeli biri seviyoruz kendisini.
survivorcılar yönetime gelirse darbe yaparız yönetime karşıBeni unut hep
İnş gelecem seni de göreceğimsurvivorcılar yönetime gelirse darbe yaparız yönetime karşı
Hiç görmedin beni galiba geçen hafta konu açmada 2. YdimSen konu açmıyorsun arada varsın.
İnş gelecem seni de göreceğim
Hiç görmedin beni galiba geçen hafta konu açmada 2. Ydim
Evet eskisi gibi değilim ama yine bolca haber açıyorum sen görmemişsinSurvivor konuları açıyon hep.
Evet eskisi gibi değilim ama yine bolca haber açıyorum sen görmemişsin
Benim için farketmez hakkımızda hayırlısı neyse o olsunGenç yetenekler yönetime girmeli ven desteklerim.
Benim için farketmez hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
senin değerlendirmeleri görmemen lazım bir kere sadece codmnler o işe bakacakmış (gerçi eskiden onlarda bakamıyordu sadece admin bakıyordu lanet olsun onlara ) yani süper modüller değerlendirmeleri değerlendiremiyor malesef yani sana ne kadar salvo yaparsak yapalım göremeyeceksin ben olsam çatlarım valla etkisiz modül ben süper modül olacağımda bana değerlendirmeyi göstermeyecekler valla yakarım forumu içindeki codminlerle birlikteSaf ben de yöneticiyim
Nerden biliyorsun görmediğimi yönetimin en eski elemenıyım ve elim uzundursenin değerlendirmeleri görmemen lazım bir kere sadece codmnler o işe bakacakmış (gerçi eskiden onlarda bakamıyordu sadece admin bakıyordu lanet olsun onlara ) yani süper modüller değerlendirmeleri değerlendiremiyor malesef yani sana ne kadar salvo yaparsak yapalım göremeyeceksin ben olsam çatlarım valla etkisiz modül ben süper modül olacağımda bana değerlendirmeyi göstermeyecekler valla yakarım forumu içindeki codminlerle birlikte
benim görümcek @mrt-06 sana tiyo vermezse görmen imkansız ama sizin dedikodunuz eksik olmaz bir yerden pırtlatırsınız dedikoduyuNerden biliyorsun görmediğimi yönetimin en eski elemenıyım ve elim uzundur
Valla süper mod görünümlü adminim ben her şeyi ortak yönetimin özellikle 3 kişinin gücüyle @OzaN çürüğe çıktıbenim görümcek @mrt-06 sana tiyo vermezse görmen imkansız ama sizin dedikodunuz eksik olmaz bir yerden pırtlatırsınız dedikoduyu
bu arada @EFE UYSAL ne zaman editor oldu ya baktımki ortalık noyandan geçilmiyor
dur kafamı karıştırma ben yönetimi yerin dibine batıran oylamalarımı yapayım sakin kafaylaValla süper mod görünümlü adminim ben her şeyi ortak yönetimin özellikle 3 kişinin gücüyle @OzaN çürüğe çıktı
Yok gönderilen yorumları kimseyle paylaşmam tabii ki.benim görümcek @mrt-06 sana tiyo vermezse görmen imkansız ama sizin dedikodunuz eksik olmaz bir yerden pırtlatırsınız dedikoduyu
bu arada @EFE UYSAL ne zaman editor oldu ya baktımki ortalık noyandan geçilmiyor
Beni iyi oyla bozuşuruz hem oylarsan sana 2 Hatun yollarımdur kafamı karıştırma ben yönetimi yerin dibine batıran oylamalarımı yapayım sakin kafayla
.ss az önce paylaştın ya .ssYok gönderilen yorumları kimseyle paylaşmam tabii ki.
Deniz şaka yapıyorsun da bazıları fırsat kolluyor laf atmak için abartmayalım.Beni iyi oyla bozuşuruz hem oylarsan sana 2 Hatun yollarım
.ss az önce paylaştın ya .ss
Onu takmaya değmez kendini eğlendiriyorDeniz şaka yapıyorsun da bazıları fırsat kolluyor laf atmak için abartmayalım.