Bakalım editör puanlarınla halkın değerlendirmeleri doğru orantılı olacak mı
Ben de onu diyecektim. Konu kotası yoktu keyfim yerindeydi, öyle bir durum varsa benim modluğumu alsınlar, hiç uğraşamam gibi duruyor o muhabbetle.
Atacan bey, MEnes adlı arkadaş açık açık sorumluluklarını yerine getirmeyeceğini beyan etti. Umarım gerekeni yaparsınız.Forumun düzeni budur ücrete bakılmaz ki konu açıp aktif tutarsan o zaman forum yönetiminde yer alırsın yerli yabancı tüm forumlarda bu iş böyledir. Forumun mantığı bu...
Adminler oylanır mı hiçSen niye kendini oylatmadın onu söyle
Kendisi bilir valla @MEnes 5 konu çok değil.Atacan bey, MEnes adlı arkadaş açık açık sorumluluklarını yerine getirmeyeceğini beyan etti. Umarım gerekeni yaparsınız.
Oylarımı kullandım
Adminler oylanır mı hiç
Ayrıca 2 değerlendirme üst üste birinci olmuştum ben
Bu arada arkadaşın biri yanlış bilgi vermiş. Ozan hiç oylanmadı, ilk kez en favori üye etkinliğine katılmıştı, onla karıştırdı zaar.
Şimdi gördüm o mesajı, dediğin gibi adminler ankette yer almıyorlar Ozan da hiçbir zaman bu anketlerde yer almadı. Ayrıca eleştiriye her zaman açığız zaten açık olmasak her seferinde forumun görüşünü almazdık, eleştirinizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz çok şükür alnımız ak.Adminler oylanır mı hiç
Ayrıca 2 değerlendirme üst üste birinci olmuştum ben
Bu arada arkadaşın biri yanlış bilgi vermiş. Ozan hiç oylanmadı, ilk kez en favori üye etkinliğine katılmıştı, onla karıştırdı zaar.
Oyladım İşte sonuçlarda görürsün ortalama görüyorum seniKanka bana ne dedin
Efendim eğer kadroda açık meydana gelirse ben buradayım yani. Ben boşlukları çok güzel doldurabilirim.Kendisi bilir valla @MEnes 5 konu çok değil.
Berbat adminlersiniz görevinizi terk edin @DoğuŞimdi gördüm o mesajı, dediğin gibi adminler ankette yer almıyorlar Ozan da hiçbir zaman bu anketlerde yer almadı. Ayrıca eleştiriye her zaman açığız zaten açık olmasak her seferinde forumun görüşünü almazdık, eleştirinizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz çok şükür alnımız ak.
Sen şu etiketlediğim konudan oyunu gönder önce.Efendim eğer kadroda açık meydana gelirse ben buradayım yani. Ben boşlukları çok güzel doldurabilirim.
Kadroda açık olsa kapatırız sen merak etme sen ne yapabilirsin ki yönetimde çaycılık falan mıEfendim eğer kadroda açık meydana gelirse ben buradayım yani. Ben boşlukları çok güzel doldurabilirim.
En sevdiğim konu [emoji4] gereksiz mesaj silenler, etiketlediğim halde gelmeyenler, gereksiz konu kilitleyenler benden çok güzel puanlar alacaksınız [emoji4] eh ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner [emoji4]
Şimdi gördüm o mesajı, dediğin gibi adminler ankette yer almıyorlar Ozan da hiçbir zaman bu anketlerde yer almadı. Ayrıca eleştiriye her zaman açığız zaten açık olmasak her seferinde forumun görüşünü almazdık, eleştirinizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz çok şükür alnımız ak.
Yalnış bilgi verilip algı operasyonu yapılmaya çalışılmış alttan almakla ilgisi yok bunun yanlış bilgiyi düzeltiyoruz.O zaman ilk eleştiriyi yapayım ikinizede. Admin dediğin alttan alır hiç bu açıklamalara girmez
Seni codmin yaptırmayacağız marul kafaBerbat adminlersiniz görevinizi terk edin @Doğu