Fav10 Yönetici ve Editör Değerlendirme Anketi / Başvurusu

Güzel sözlerin için teşekkür ederim.

Ben daha önce 2 kez yönetimden ayrılmak istegim için adminle konuşmuştum, geri çevimişdi. Sağ olsun.

Ama burada berbat oylar gelecek, zaten de hiç birşey yapmiyorum mod olarak.

Ben kullandım. Sizi çok tanımadığım için düşüncelerimi yazmadım ama tüm oylarımı verdim. Kimsenin aleyhine kullanmadım. İyimser olmaya çalıştım

En sevdiğim konu [emoji4] gereksiz mesaj silenler, etiketlediğim halde gelmeyenler, gereksiz konu kilitleyenler benden çok güzel puanlar alacaksınız [emoji4] eh ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner [emoji4]

Üstüme alayım mı

Valla el verdiğince adaletli davranıyoruz hepimiz ama tabi kusurlarımız var ben kendimi bilirim
Burada sizin takdiriniz değil bizim takdirimiz önemli [emoji4] şu forumun en sevdiğim özelliği hesap sormana bir gün bile olsa izin vermesi [emoji4]

Burada sizin takdiriniz değil bizim takdirimiz önemli [emoji4] şu forumun en sevdiğim özelliği hesap sormana bir gün bile olsa izin vermesi [emoji4]
Sıkıntı Yok takılıyorum sadece
yani buradan çıkan sonuç benim hayatımı karartmaz korkma

Teşekkürler. Destek gelirse Editörlük için başvuru yapabilirim.

@mrt-06 @Bully Eylülden beri editör puanlarında editörler arasında çoğu zaman zirvede bazende 2.likte yer aldım. Son zamanlarda düştüm ama bir süreci atlattığımda yeniden forumdayım nasipse yani en favoriyim bence modluk için

Oylarımı kullandım, hayırlı olsun.

@FaJi ve @Sherlock'u yeni Editör kadromuzda görmeyi çok istiyorum. Bunu da belirteyim.

Rahat rahat oylarını ver bana kimlerin kötü vereceğini biliyorum Zaten
Şaka yapıyorum [emoji4] Ben forumda var olan hiçbir sistemde oy kullanmama kararı aldım ama bu konuya oy kullanmayı daha önceden düşünüyordum onun için kullanıp kullanmayacağıma karar vermedim. Eğer kullanma yönünde karar verirsem kim ne hak etmişse sonuna kadar hakkını vereceğim bu iyi de olabilir kötü de olabilir.