BesaleT
Emekli
Siyasi olarak ikinizle farklı fikirleri benimsesek de yöneticilik görevini layıkıyla yapabileceğinizi düşünüyorum. İkiniz de Türkçeyi muntazam bir biçimde kullanıyorsunuz. Aktifliğiniz de iyi. Editörlük hafif kaçar bence modlar içinde aktif olmayanlar yerine bu iki isim düşünülebilir, naçizane fikrim bu yönde yanlış anlamayın.
Üstüme alayım mıEn sevdiğim konu [emoji4] gereksiz mesaj silenler, etiketlediğim halde gelmeyenler, gereksiz konu kilitleyenler benden çok güzel puanlar alacaksınız [emoji4] eh ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner [emoji4]
Sana küçük sürprizler hazırladımKanka bana Ne dedin
Kötü sürprizler miSana küçük sürprizler hazırladım
Sadece şunu söylüyeyim, çok baş gidecek çok [emoji4]Üstüme alayım mı
Valla el verdiğince adaletli davranıyoruz hepimiz ama tabi kusurlarımız var ben kendimi bilirimSadece şunu söylüyeyim, çok baş gidecek çok [emoji4]
Burada sizin takdiriniz değil bizim takdirimiz önemli [emoji4] şu forumun en sevdiğim özelliği hesap sormana bir gün bile olsa izin vermesi [emoji4]Valla el verdiğince adaletli davranıyoruz hepimiz ama tabi kusurlarımız var ben kendimi bilirim
Sıkıntı Yok takılıyorum sadeceBurada sizin takdiriniz değil bizim takdirimiz önemli [emoji4] şu forumun en sevdiğim özelliği hesap sormana bir gün bile olsa izin vermesi [emoji4]
Bu konudan sonra bana karada ölüm yok artık korkma sıramı saldım [emoji4] artık kime takacağımı düşünüyorum [emoji4]Sıkıntı Yok takılıyorum sadeceyani buradan çıkan sonuç benim hayatımı karartmaz korkma
Teşekkürler. Destek gelirse Editörlük için başvuru yapabilirim.Siyasi olarak ikinizle farklı fikirleri benimsesek de yöneticilik görevini layıkıyla yapabileceğinizi düşünüyorum. İkiniz de Türkçeyi muntazam bir biçimde kullanıyorsunuz. Aktifliğiniz de iyi. Editörlük hafif kaçar bence modlar içinde aktif olmayanlar yerine bu iki isim düşünülebilir, naçizane fikrim bu yönde yanlış anlamayın.
Rahat rahat oylarını ver bana kimlerin kötü vereceğini biliyorum ZatenBu konudan sonra bana karada ölüm yok artık korkma sıramı saldım [emoji4] artık kime takacağımı düşünüyorum [emoji4]
Şaka yapıyorum [emoji4] Ben forumda var olan hiçbir sistemde oy kullanmama kararı aldım ama bu konuya oy kullanmayı daha önceden düşünüyordum onun için kullanıp kullanmayacağıma karar vermedim. Eğer kullanma yönünde karar verirsem kim ne hak etmişse sonuna kadar hakkını vereceğim bu iyi de olabilir kötü de olabilir.Rahat rahat oylarını ver bana kimlerin kötü vereceğini biliyorum Zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?