Fav10 Yönetici ve Editör Değerlendirme Anketi / Başvurusu

Editörler için kullandım yöneticiler için de kullanırım. :)

Siyasi olarak ikinizle farklı fikirleri benimsesek de yöneticilik görevini layıkıyla yapabileceğinizi düşünüyorum. İkiniz de Türkçeyi muntazam bir biçimde kullanıyorsunuz. Aktifliğiniz de iyi. Editörlük hafif kaçar bence modlar içinde aktif olmayanlar yerine bu iki isim düşünülebilir, naçizane fikrim bu yönde yanlış anlamayın.

Güzel sözlerin için teşekkür ederim. :)

Ben daha önce 2 kez yönetimden ayrılmak istegim için adminle konuşmuştum, geri çevimişdi. Sağ olsun. :D
Ama burada berbat oylar gelecek, zaten de hiç birşey yapmiyorum mod olarak. :D

Ben kullandım. Sizi çok tanımadığım için düşüncelerimi yazmadım ama tüm oylarımı verdim. Kimsenin aleyhine kullanmadım. İyimser olmaya çalıştım :)

En sevdiğim konu [emoji4] gereksiz mesaj silenler, etiketlediğim halde gelmeyenler, gereksiz konu kilitleyenler benden çok güzel puanlar alacaksınız [emoji4] eh ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner [emoji4]

Siyasi olarak ikinizle farklı fikirleri benimsesek de yöneticilik görevini layıkıyla yapabileceğinizi düşünüyorum. İkiniz de Türkçeyi muntazam bir biçimde kullanıyorsunuz. Aktifliğiniz de iyi. Editörlük hafif kaçar bence modlar içinde aktif olmayanlar yerine bu iki isim düşünülebilir, naçizane fikrim bu yönde yanlış anlamayın.
Teşekkürler. Destek gelirse Editörlük için başvuru yapabilirim. :) :D

@mrt-06 @Bully Eylülden beri editör puanlarında editörler arasında çoğu zaman zirvede bazende 2.likte yer aldım. Son zamanlarda düştüm ama bir süreci atlattığımda yeniden forumdayım nasipse yani en favoriyim bence modluk için :A

Rahat rahat oylarını ver bana kimlerin kötü vereceğini biliyorum Zaten :D
Şaka yapıyorum [emoji4] Ben forumda var olan hiçbir sistemde oy kullanmama kararı aldım ama bu konuya oy kullanmayı daha önceden düşünüyordum onun için kullanıp kullanmayacağıma karar vermedim. Eğer kullanma yönünde karar verirsem kim ne hak etmişse sonuna kadar hakkını vereceğim bu iyi de olabilir kötü de olabilir.