Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asında @mrt-06 cevaplamıs ben kaanın çok kullandığı bir sözü kullandım kendimden birşey katmadım puan konusunda tek sana güvenirim der kaan benim yarışan bir yarışmacım benim yarışmacım bana güveniyor daha öncede bunu çok belirtti oyüzden juri olarak sizde bana güveneblrsiniz dedim bu neden kaynaklanıyor bliyormusun art niyetten kaynaklanıyor ve benim saf olmamdan kaynaklanıyor ben çok basit düşünüyorum aslıdna mesajlarımın açıklayıcı olduğu ortada bir juri sunucuya puan durumu ile soru sorarsa oda yarışmacım bana güveniyor der kaan ismini neden kullandım çünkü kendisi bir çok onuda söyledi bunuda juriyi rahatatmak amacında söyledim ben sizinde içiniz rahat olsun anlamında

yaa beni konusturma cnm biz @destere ile sohbetlerimiz yüzünden mesajları eski yönetime sildirdiler @destere tam 1 yıl protesto etti ayoll 2015 yılında yabancı dizi hariç yazmadı çünkü bizim sohbetlerimiz rahatsız etmişti birilerini
biz dahada kötüydük şuankı durumdan ben emre destere üçümüzün 3.5 yıldır her emsajı aynıdır şikayet aldık çocuk protesto bile etmişti eski defterleri açmayalım
@Harunnn60 @mrt-06

Düşüncesi bile ürkütücü. Geceyi kapatan soru olur.

Az mı çektik yahu bi destere prostesto yapar sonra xemre protestoya başlar.
Yaz allah yaz onlara vazgeçirmek için.

Geceyi kapatan soruyu soracağım şimdi.

Gerçek Biz kim. Safiye sultan'ın yaması @xemrexxx mi yoksa 1 mesajda ben yerine yanlışlıkla biz yazan @mrt-06 mi

Az mı çektik yahu bi destere prostesto yapar sonra xemre protestoya başlar.
Yaz allah yaz onlara vazgeçirmek için.
Eski Fav10 cidden çok sıkıydı ben bile protesto edecektim ramak kalmıştı valla.
A desem ceza A'ya neden ceza geldi desem neden geldiği için ceza onu silip veren kişiye söz söylesem üstüne ceza. Şimdi yöneticilere, cezalara eleştiri üstüne eleştiri yapılıyor ceza verilmiyor. İleri demokrasi getirdik resmen @Bully ile.

Geceyi kapatan soruyu soracağım şimdi.

Gerçek Biz kim. Safiye sultan'ın yaması @xemrexxx mi yoksa 1 mesajda ben yerine yanlışlıkla biz yazan @mrt-06 mi
Yin zehrini kusup çıktın. .ss

Gerçek biz diye ahkam kesmene fırsat verecek değilim. Kursağında kalır böyle.

Size eleştiri geliyor ama siz özgürleştirdiniz forumu.

Eskiden darksaal her şeye karışırdı.
Flood yapmak yok , gereksiz konuşma yok filan.
Tapatalk'tan üst üste mesaj yazılıyordu elinde olmadan filan 2 saat anlatırdım derdimi darksaala.

Şu resim konusunda biraz taviz verirsen süper olacak cnm

Gerçek biz diye ahkam kesmene fırsat verecek değilim. Kursağında kalır böyle.
Benim gerçekliğimi @xemrexxx bile kabul etti, kıskançlığından köpürüyorsun. Sana sadece gülüyorum.

Resim konusunda ne gibi bir serbestlik mesela?

O kadar serbest olursak da başkanımız kızar.

Tuba'ya lezbiyen iması yaptığın için ceza yemiştin. Bu ceza haklı bir cezamıydı. Lezbiyen hakaret kelimesi mi neden ceza aldın?

Tuba'ya lezbiyen iması yaptığın için ceza yemiştin. Bu ceza haklı bir cezamıydı. Lezbiyen hakaret kelimesi mi neden ceza aldın?
ben forumda 3-4 ceza yedim 2 tanesi tubadır
tubaya demedim ayoll onun fanlarına demiştim
onlarda ne yaptı @xemrexxx ve beni sosyal medyada dilelrine doladılar tuba hayranları bizi konusuyordu

ben forumda aşk yaşıyormusum 2014 de oluyor bu @destere yi akst ediyorlardı diyorumya biz hep aynıyız bizi kast edip forumda aşk yaşıyorsun sende diye bir ara tuba fanları işini gücünü bıraktı bizle uğraşıyordu
@Harunnn60 @mrt-06

Neden bu kadar temiz kalplisin?
Ailem güzel yetişdirdi beni cnm
bende onalra sadığım işte dizlerinin dibinde bekliyorum

Dolandırıldığını düşün evin araban vs gidiyor naparsın üzülür müsün oluruna mı bırakırsın

Dolandırıldığını düşün evin araban vs gidiyor naparsın üzülür müsün oluruna mı bırakırsın
aa ülüzürüm tabikide ayoll zaten annemin dilindne kurtulamam

33 yıl önce 00 vermiştim bir arkdsıma geri alamadım annem hala ara sıra onu hatırlatır bana kafama kakar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...