Terleten soru bombardımanına tutulmuşsun bizim de çorbada tuzumuz olsun madem
@Çiğdem-
Öncelikle, sana karşı düşündüklerimi yahut forumun olmazsa olmazlarıdnan gördüğümü, birki günlük yokluğunun bile aradığımızı söylemiştim ve hâlâ da görüşüm değişmedi. Ama geçen gün, belki ilk defa belki de büyük olduğu için bir olay dikkatimi çekti. MS sonunda, "Ben forumdaki en güvenilir sunucuyum, istersen Bully e soralım" tarzında tam hatırlamadığım ama açık şekilde Forumdaki diğer tüm sunuculardan daha üstün olduğunu belirten bir cümle kurdun. Üstelik bunu kısa süre önce yarışmasında sunuculuk yapmış bir üyeye karşı söyledin ve üstü kapalı şekilde resmen konudan çıkmasını söyledin ya da öyle anlaşıldı.
İlk defa benim de bu olayda dikkatimi çekti hakkında söylenenler, fakat öncelikle bu olayı bir de senden dinlemek için sana sorma gereği duydum, o an yarışmaya verdiğin ve taktiri gerçekten de hak eden emekten dolayı oluşan yorgunluktan ötürü mü öyle konuştun, yoksa niyetini kelimelere yanlış mı döktün ya da gerçekten söylemek istediğini mi söyledin, benim terleten sorum da bu oldu, smileylerin kelimelerden daha çok gözükmediği bir cevap bekliyorum, iyi geceler