Hani puanı olan elenmeyecek kuralı kalkacaktı @Harunnn60 ın dediğini anlamadım bende o kuralımı etkiliyorNe dediğini anlamadığımdan cevaplayamıyorum
Hani puanı olan elenmeyecek kuralı kalkacaktı @Harunnn60 ın dediğini anlamadım bende o kuralımı etkiliyorNe dediğini anlamadığımdan cevaplayamıyorum
Kuralları okusana ey hanım hanım.Hani puanı olan elenmeyecek kuralı kalkacaktı @Harunnn60 ın dediğini anlamadım bende o kuralımı etkiliyor
Yine final puanları olacakmış yalnız 4 hafta geçerliymiş 4 hafta sonra sıfırlanıyor galiba eskiden kalıcıydı ya hani işte 4 haftaya düşmüş yalnız finalde bu kural işlemiyor.aa anlamadım ben bunu final puanı var diye normalde eleniyorken beni yine eleme durumu olmucak sonucda değilmi
Yine final puanları olacakmış yalnız 4 hafta geçerliymiş 4 hafta sonra sıfırlanıyor galiba eskiden kalıcıydı ya hani işte 4 haftaya düşmüş yalnız finalde bu kural işlemiyor.
Bende dedim ki 4'ten 3 düşürelim onu. Umarım anlatabilmişimdir.
final puanları 0 lamak yerine sadece finalde kullanıma şeyi olsaydı ms gibi ayy şuan çok anlamadım kafam alMayınca almıyor ayollKuralları okusana ey hanım hanım.
final puanları 0 lamak yerine sadece finalde kullanıma şeyi olsaydı ms gibi ayy şuan çok anlamadım kafam alMayınca almıyor ayoll
Yarışma baslayınca öğreniriz artık
Harun ne güzel anlatmış, benim üşenip de yazamadığımı yazmış çocuk. Burdan da anlamıyorsan ne diyeyim.Yine final puanları olacakmış yalnız 4 hafta geçerliymiş 4 hafta sonra sıfırlanıyor galiba eskiden kalıcıydı ya hani işte 4 haftaya düşmüş yalnız finalde bu kural işlemiyor.
Bende dedim ki 4'ten 3 düşürelim onu. Umarım anlatabilmişimdir.
Ben katılmak istiyordum ama sonradan katılmama kararı aldım
Ben katılmak istiyordum ama sonradan katılmama kararı aldım
O kadar vaktim olmayabilir aslında birde yarışmadan anlamıyorum hiçNiye senin içinde farklılık olur. 1 kişilik yer var katıl bence vaktin varsa @Yiğitt gel buldum.
O kadar vaktim olmayabilir aslında birde yarışmadan anlamıyorum hiç
Oynadım ama sanırım yüksek puan yapmak uğraştırıyor biraz o açıdan vakit ayıramayabilirim 1 kişilik kontenjan bulunuyorsa yarışmada DarkLeqenD yarışmak istediğini yazmış sanırım o yarışsa daha iyi olurHiç oyun oynamadın mı net üzerinden çok anlaşılacak bir şey yok. Stres atmak amaçlı katıl bence.
Oynadım ama sanırım yüksek puan yapmak uğraştırıyor biraz o açıdan vakit ayıramayabilirim 1 kişilik kontenjan bulunuyorsa yarışmada DarkLeqenD yarışmak istediğini yazmış sanırım o yarışsa daha iyi olur
Yarışayım ama puanları yüksek yapmak için fazla vaktim olmayabilir o açıdan dedimOnu aldılar zaten. 1 kişilik yer daha açılıyor onu doldurmaya çalışıyoruz
@Yiğitt sende Acun gibi yapsana. İlk hafta eleme olmasın oyunlar oynansın. Yüksek yapan gruba 1 oyuncu hediye edilsin.
Gerçekten yarışmak istiyorsan alalım kadroya, birileri dediği için boşuna gelme yani?Yarışayım ama puanları yüksek yapmak için fazla vaktim olmayabilir o açıdan dedim
İstemem kalsın zaten çok oyun oynuyorum ben
Yok, bu hafta da 4 yapacağız. İkili eleme de dört olacak, sonra 3'e düşecek.@Yiğitt kurallarda 3 kişi potaya çıkacak diyor, bu hafta öyle mi olacak