2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon Başlıyor!

Sen ve @BesaleT e koltuğumu veririm ben. :bhr:
Ben o mavi koltuğu çoktannn bıraktım. :D Bi turuncu olmamıştım. :D Biraz da siz takılmaya devam edin. :D

Katılırsa bekleriz @sokak sanati ni :A
Biraz stresten, olaylardan uzak durup kafa dağıtsın. :Z

Gidişler falan ne zaman, en azından bir süre bizle olurdun. :D
Valla pazartesi yolcuyum temmuzda askerlikten önce bi gelirim belki de net değil o da nasıl bir şey yaparım, belki tatile kaçarım oradan vs. plan yapmadım daha. :D

Makyaj yapıyoruz çünkü.:A
Off saçmalama kız efsane komik. Makyaj sahnelerini atlıyorum.:F @destere @Harunnn60 ile fanclup kurduk. DBFC diye.:A
1607006_od4fb.jpg

Katılalım bakalım, zaten beceremeyeceğim için başlarda şutlarlar beni :A

Dostlarımıza destek vermedik demeyiz en azından :A
hahah aa boşver cnm bende hiç anlamam oyunlardan ama finallere kalmıstım ordada final puanı yüzünden elenmiştim senide anketlerde koruruz tabi bizim takımdan olursan @Yiğitt seni karşıyada atabilir :A :A :A

hahah aa boşver cnm bende hiç anlamam oyunlardan ama finallere kalmıstım ordada final puanı yüzünden elenmiştim senide anketlerde koruruz tabi bizim takımdan olursan @Yiğitt seni karşıyada atabilir :A :A :A
Şu an icin bir şey diyemiyorum canım, bir başlasın da hele bakarsın hırs yaparız :A Zaten Survivor bizim işimiz :A

Takımlar belli mi de be. ss

@Çiğdem-

Son düzenleme:
Şu an icin bir şey diyemiyorum canım, bir başlasın da hele bakarsın hırs yaparız :A Zaten Survivor bizim işimiz :A

Takımlar belli mi de be. ss

@Çiğdem-
takımlar belli değil bakalım aynı takımmı olucaz rakipmi : A

aa birde oyunlar çok gıcıktı ayoll ozan çok sinir bozucu oyunlar bulmuştu eğlenmek yerine stres oluyorduk :F @mrt-06 seçti bu sefer oyunları bakalım nasıl çıkıcak :A

takımlar belli değil bakalım aynı takımmı olucaz rakipmi : A

aa birde oyunlar çok gıcıktı ayoll ozan çok sinir bozucu oyunlar bulmuştu eğlenmek yerine stres oluyorduk :F @mrt-06 seçti bu sefer oyunları bakalım nasıl çıkıcak :A
Ben eğlenmeye gelmedim yalnız, Survivor'ın doğasında entrika ve kavga var, @Yiğitt'e istediğini vereceğim :A

Hani dedin ya oyunu çözmek 1 günümüzü alıyor diye, öyle deneme hakkımız falan var mı, oyun ne kadar sürede bitiyor biraz aydınlat beni :A
mesala tetris oynuyorsun diyelim yada m acera oyunuda olabilir oyun oynama süresi 2 gün veriliyor mesala sen dilediğin kadar oynayabilirsin oyun her bittiğinde senin oankı topladığın puan Bully diye hanene yazılıyor takip edebiliyorsun takımındakılerinde aldığı puanlar gözüküyor 10 kişiden ilk 4 mesala final puan alıyor son 4 e kalanlarda eleme anketine kalıyor diyelim duruma göre ya puan için oynucaksın yada elenme anketine kalmamak için:A :A :A