Yarın izleyeyim bakalım.
Püh size.
İzle başlarsın sende Yalaklar demeye.
Yarın izleyeyim bakalım.
Püh size.
Ben o mavi koltuğu çoktannn bıraktım. Bi turuncu olmamıştım. Biraz da siz takılmaya devam edin.Sen ve @BesaleT e koltuğumu veririm ben.
Valla pazartesi yolcuyum temmuzda askerlikten önce bi gelirim belki de net değil o da nasıl bir şey yaparım, belki tatile kaçarım oradan vs. plan yapmadım daha.Katılırsa bekleriz @sokak sanati ni
Biraz stresten, olaylardan uzak durup kafa dağıtsın.
Gidişler falan ne zaman, en azından bir süre bizle olurdun.
Makyaj yapıyoruz çünkü.
Off saçmalama kız efsane komik. Makyaj sahnelerini atlıyorum. @destere @Harunnn60 ile fanclup kurduk. DBFC diye.
hahah aa boşver cnm bende hiç anlamam oyunlardan ama finallere kalmıstım ordada final puanı yüzünden elenmiştim senide anketlerde koruruz tabi bizim takımdan olursan @Yiğitt seni karşıyada atabilirKatılalım bakalım, zaten beceremeyeceğim için başlarda şutlarlar beni
Dostlarımıza destek vermedik demeyiz en azından
Ben katılamam salın gitsin.
Şu an icin bir şey diyemiyorum canım, bir başlasın da hele bakarsın hırs yaparız Zaten Survivor bizim işimizhahah aa boşver cnm bende hiç anlamam oyunlardan ama finallere kalmıstım ordada final puanı yüzünden elenmiştim senide anketlerde koruruz tabi bizim takımdan olursan @Yiğitt seni karşıyada atabilir
takımlar belli değil bakalım aynı takımmı olucaz rakipmi : AŞu an icin bir şey diyemiyorum canım, bir başlasın da hele bakarsın hırs yaparız Zaten Survivor bizim işimiz
Takımlar belli mi de be. ss
@Çiğdem-
Ben eğlenmeye gelmedim yalnız, Survivor'ın doğasında entrika ve kavga var, @Yiğitt'e istediğini vereceğimtakımlar belli değil bakalım aynı takımmı olucaz rakipmi : A
aa birde oyunlar çok gıcıktı ayoll ozan çok sinir bozucu oyunlar bulmuştu eğlenmek yerine stres oluyorduk @mrt-06 seçti bu sefer oyunları bakalım nasıl çıkıcak
oyuna 2 gün veriliyorsa 1 gün oyunun ne oldunu çözmekle geçiyor zaten ayollBen eğlenmeye gelmedim yalnız, Survivor'ın doğasında entrika ve kavga var, @Yiğitt'e istediğini vereceğim
Oyunlar kolay olsunda yeteroyuna 2 gün veriliyorsa 1 gün oyunun ne oldunu çözmekle geçiyor zaten ayoll
Tek başımıza mı oynuyoruz rakiplerle kapışma yok muoyuna 2 gün veriliyorsa 1 gün oyunun ne oldunu çözmekle geçiyor zaten ayoll
Tek başımıza mı oynuyoruz rakiplerle kapışma yok mu
tek başına kim nekadar puan topluyorsa işte az puan toplayanlar eleme grubuna kalıyor takımlardaOyunlar kolay olsunda yeter
Hani dedin ya oyunu çözmek 1 günümüzü alıyor diye, öyle deneme hakkımız falan var mı, oyun ne kadar sürede bitiyor biraz aydınlat benitek başına kim nekadar puan topluyorsa işte az puan toplayanlar eleme grubuna kalıyor takımlarda
mesala tetris oynuyorsun diyelim yada m acera oyunuda olabilir oyun oynama süresi 2 gün veriliyor mesala sen dilediğin kadar oynayabilirsin oyun her bittiğinde senin oankı topladığın puan Bully diye hanene yazılıyor takip edebiliyorsun takımındakılerinde aldığı puanlar gözüküyor 10 kişiden ilk 4 mesala final puan alıyor son 4 e kalanlarda eleme anketine kalıyor diyelim duruma göre ya puan için oynucaksın yada elenme anketine kalmamak içinHani dedin ya oyunu çözmek 1 günümüzü alıyor diye, öyle deneme hakkımız falan var mı, oyun ne kadar sürede bitiyor biraz aydınlat beni
Şu final puanı evet çok gıcıktı hatta sen bu yüzden elenmiştin.hahah aa boşver cnm bende hiç anlamam oyunlardan ama finallere kalmıstım ordada final puanı yüzünden elenmiştim senide anketlerde koruruz tabi bizim takımdan olursan @Yiğitt seni karşıyada atabilir
aaa evet @Yiğitt güzelce ayarladı ben negüzel sessiz sedasız kendi halimde finale gidiyordum kazanamasam bileŞu final puanı evet çok gıcıktı hatta sen bu yüzden elenmiştin.
Programı yapan ben olunca kalite oluyor.aaa evet @Yiğitt güzelce ayarladı ben negüzel sessiz sedasız kendi halimde finale gidiyordum kazanamasam bile
eğlencelide olucak ozan strese sokuyordu biziProgramı yapan ben olunca kalite oluyor.