2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon Başlıyor!

Tamamdır yazdım. :D

Tamamdır, ekledim adını. :D

Kuralımızı beğendin mi? Konuşmuştuk. :D

Tamamdır, başvurun alınmıştır. :A
aaa evet dün başım çok kalabalıktı kurallara bakmamışım :A

5.kural senin sunucu olmanın nekadar doğru bir karar oldunu gösteriyor :Z:Z:Z

Error verdim bana 3 gün süre tanıyın. :A
Bekliyoruz katılımını. :A

Entrika çevirecek bir format göremedim. O yüzden katılmıyorum.:A
Sen gel ortalığı nasıl karıştırırız, ne demek katılmıyorum? :A

aaa evet dün başım çok kalabalıktı kurallara bakmamışım :A

5.kural senin sunucu olmanın nekadar doğru bir karar oldunu gösteriyor :Z:Z:Z
Kime laf atıyorsun burada, açık açık konuş? :A

Böylesi daha iyi oldu, birisi 20 puan final puanı toplasa zaten ileriyi her türlü garantilemiş olacaktı. Böylece bunun da önüne geçmiş olduk. :D

Bekliyoruz katılımını. :A

Sen gel ortalığı nasıl karıştırırız, ne demek katılmıyorum? :A

Kime laf atıyorsun burada, açık açık konuş? :A

Böylesi daha iyi oldu, birisi 20 puan final puanı toplasa zaten ileriyi her türlü garantilemiş olacaktı. Böylece bunun da önüne geçmiş olduk. :D
final puanı yüzünden elenmiştim ben oyüzden bu konuya el atman iyi oldu diyorum :Z

final puanı adı üstünde finalde kullanılır ayoll oyunlar ramazanda geceleri güzel gidicek sahur öncesi :Z:Z:Z

final puanı yüzünden elenmiştim ben oyüzden bu konuya el atman iyi oldu diyorum :Z

final puanı adı üstünde finalde kullanılır ayoll oyunlar ramazanda geceleri güzel gidicek sahur öncesi :Z:Z:Z
5-6 kişi daha bulup 20'ye tamamlarsak daha iyi olur, olmasa da böyle de iyi. :A Geçen sezon 26 kişi katılmıştı ama 6 kişi hiç oyun oynamamış, öylesine isim yazdırmıştı. :A Bu yıl da 20 bulsak yeter de artar bize. :Z

Final puanı olayını iyi hallettik, güzel oldu. Geçen yıl iyi oynamıştık, vay be zaman ne çabuk geçiyor. :)

Bu arada @Bully nerdesin, katılımını bekliyoruz. :A

5-6 kişi daha bulup 20'ye tamamlarsak daha iyi olur, olmasa da böyle de iyi. :A Geçen sezon 26 kişi katılmıştı ama 6 kişi hiç oyun oynamamış, öylesine isim yazdırmıştı. :A Bu yıl da 20 bulsak yeter de artar bize. :Z

Final puanı olayını iyi hallettik, güzel oldu. Geçen yıl iyi oynamıştık, vay be zaman ne çabuk geçiyor. :)

Bu arada @Bully nerdesin, katılımını bekliyoruz. :A
20 olup gruplar 10 ar kişiden olursa iyi olur buluruz geçen yıl katılanlara bir bak onlardan basvuru yapmayan varmı @Bully katılıcaktı sanırım bizde oynamayı çok bilmiyoruz amaç eğlenmek katıl ayoll :A

ayrıca @xemrexxx neden katılmıyor :A @EFE UYSAL da survivorcu diyor kendine oda katılmalı :A

20 olup gruplar 10 ar kişiden olursa iyi olur buluruz geçen yıl katılanlara bir bak onlardan basvuru yapmayan varmı @Bully katılıcaktı sanırım bizde oynamayı çok bilmiyoruz amaç eğlenmek katıl ayoll :A

ayrıca @xemrexxx neden katılmıyor :A @EFE UYSAL da survivorcu diyor kendine oda katılmalı :A
Geçen yıl katılanlardan ekledim zaten, birazı forumda yok. Olanlar da müsait falan değil. Yani 5-6 isim falan katılıyor. :D @Bully ve @xemrexxx i de bu eğlenceye davet ediyoruz. :D

@Sherlock yeni üyelerimizden oynamak isterse etiket yapalım. :A

Pcmin durumun müsaade etmiyor :A:A

Geçen yıl katılanlardan ekledim zaten, birazı forumda yok. Olanlar da müsait falan değil. Yani 5-6 isim falan katılıyor. :D @Bully ve @xemrexxx i de bu eğlenceye davet ediyoruz. :D

@Sherlock yeni üyelerimizden oynamak isterse etiket yapalım. :A

@Bully @xemrexxx katılır 3 kişi daha bulursak tamamdır :A bu @sokak sanati katılsaya işte hem stres atar :A :A :A
Katılalım bakalım, zaten beceremeyeceğim için başlarda şutlarlar beni :A

Dostlarımıza destek vermedik demeyiz en azından :A