Katılacağım yaz beni de.Tamam HAYIRcısın anladım da bu kadar da belli etme.
@Harunnn60 konuyu görüp kaçtın yapmıyon mu başvuru?
Geçen sezonda son 6 yada 5'e kalmıştım çıtayı yükselticeğiz.
Katılacağım yaz beni de.Tamam HAYIRcısın anladım da bu kadar da belli etme.
@Harunnn60 konuyu görüp kaçtın yapmıyon mu başvuru?
yaz ozaman benide hayırlı olsun@Çiğdem- 10 kişiye ulaştık, sana yer kalmayacak gibi. Ha bir de @DarkLeqenD e
Tamamdır yazdım.Sen yaz beni olmadi ilk haftalarda elenirim
Dersler yogun suan bende
Tamamdır, ekledim adını.Katılacağım yaz beni de.
Geçen sezonda son 6 yada 5'e kalmıştım çıtayı yükselticeğiz.
Kuralımızı beğendin mi? Konuşmuştuk.yaz ozaman benide hayırlı olsun
aaa evet dün başım çok kalabalıktı kurallara bakmamışımTamamdır yazdım.
Tamamdır, ekledim adını.
Kuralımızı beğendin mi? Konuşmuştuk.
Tamamdır, başvurun alınmıştır.
Bekliyoruz katılımını.Error verdim bana 3 gün süre tanıyın.
Sen gel ortalığı nasıl karıştırırız, ne demek katılmıyorum?Entrika çevirecek bir format göremedim. O yüzden katılmıyorum.
Kime laf atıyorsun burada, açık açık konuş?aaa evet dün başım çok kalabalıktı kurallara bakmamışım
5.kural senin sunucu olmanın nekadar doğru bir karar oldunu gösteriyor
final puanı yüzünden elenmiştim ben oyüzden bu konuya el atman iyi oldu diyorumBekliyoruz katılımını.
Sen gel ortalığı nasıl karıştırırız, ne demek katılmıyorum?
Kime laf atıyorsun burada, açık açık konuş?
Böylesi daha iyi oldu, birisi 20 puan final puanı toplasa zaten ileriyi her türlü garantilemiş olacaktı. Böylece bunun da önüne geçmiş olduk.
5-6 kişi daha bulup 20'ye tamamlarsak daha iyi olur, olmasa da böyle de iyi. Geçen sezon 26 kişi katılmıştı ama 6 kişi hiç oyun oynamamış, öylesine isim yazdırmıştı. Bu yıl da 20 bulsak yeter de artar bize.final puanı yüzünden elenmiştim ben oyüzden bu konuya el atman iyi oldu diyorum
final puanı adı üstünde finalde kullanılır ayoll oyunlar ramazanda geceleri güzel gidicek sahur öncesi
20 olup gruplar 10 ar kişiden olursa iyi olur buluruz geçen yıl katılanlara bir bak onlardan basvuru yapmayan varmı @Bully katılıcaktı sanırım bizde oynamayı çok bilmiyoruz amaç eğlenmek katıl ayoll5-6 kişi daha bulup 20'ye tamamlarsak daha iyi olur, olmasa da böyle de iyi. Geçen sezon 26 kişi katılmıştı ama 6 kişi hiç oyun oynamamış, öylesine isim yazdırmıştı. Bu yıl da 20 bulsak yeter de artar bize.
Final puanı olayını iyi hallettik, güzel oldu. Geçen yıl iyi oynamıştık, vay be zaman ne çabuk geçiyor.
Bu arada @Bully nerdesin, katılımını bekliyoruz.
Geçen yıl katılanlardan ekledim zaten, birazı forumda yok. Olanlar da müsait falan değil. Yani 5-6 isim falan katılıyor. @Bully ve @xemrexxx i de bu eğlenceye davet ediyoruz.20 olup gruplar 10 ar kişiden olursa iyi olur buluruz geçen yıl katılanlara bir bak onlardan basvuru yapmayan varmı @Bully katılıcaktı sanırım bizde oynamayı çok bilmiyoruz amaç eğlenmek katıl ayoll
ayrıca @xemrexxx neden katılmıyor @EFE UYSAL da survivorcu diyor kendine oda katılmalı
@Bully @xemrexxx katılır 3 kişi daha bulursak tamamdır bu @sokak sanati katılsaya işte hem stres atar
Pcmin durumun müsaade etmiyor20 olup gruplar 10 ar kişiden olursa iyi olur buluruz geçen yıl katılanlara bir bak onlardan basvuru yapmayan varmı @Bully katılıcaktı sanırım bizde oynamayı çok bilmiyoruz amaç eğlenmek katıl ayoll
ayrıca @xemrexxx neden katılmıyor @EFE UYSAL da survivorcu diyor kendine oda katılmalı
Katılırsa bekleriz @sokak sanati ni@Bully @xemrexxx katılır 3 kişi daha bulursak tamamdır bu @sokak sanati katılsaya işte hem stres atar
Gidişler falan ne zaman, en azından bir süre bizle olurdun.Katılmak isterdim de önce memlekete sonra askere gideceğim için bu seferlik benden pes.
@ozmoturk katılabilir herşeye katılıyor oKatılırsa bekleriz @sokak sanati ni
Biraz stresten, olaylardan uzak durup kafa dağıtsın.
Gidişler falan ne zaman, en azından bir süre bizle olurdun.
Bu yarışmaya hiç katılma fırsatım olmadı yine katılmam gibi@ozmoturk katılabilir herşeye katılıyor o
@DarkLeqenD de netim düzelirse katılırım demiş onuda takipten bırakma ayoll
oyun oynuyorsun ramazanda dahada güzel olucak katıl benceBu yarışmaya hiç katılma fırsatım olmadı yine katılmam gibi
Katılalım bakalım, zaten beceremeyeceğim için başlarda şutlarlar beni@Bully @xemrexxx katılır 3 kişi daha bulursak tamamdır bu @sokak sanati katılsaya işte hem stres atar