HeisenBerg
Favori Üye
Tamamdır, yazdım adını.Yer varsa katılmak isterim.
Hadi başlat yarışmayı artık.Tamamdır, yazdım adını.
Takımları akşama belirleyip kısa sürede başlatacağım inşallah. Pek müsait olamıyorum.Hadi başlat yarışmayı artık.
Cuma başlaması iyi olmuş, inşallah bu sezon daha uzun kalabilirim.Kontenjanımız dolmuştur, takımlar salı günü açıklanacak. Yarışmanın ilk oyunu ise cuma günü başlayacaktır. Bu arada kuralları okursanız sevinirim, yeni kuralımız var. Haberiniz olsun. Herkese başarılar.
@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @mesmeso61 @Aserat @MasacRE- @MayısKralı @batuhankaralar @HachiKo @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @*YıldırıM* @Billy Kane @HeisenBerg
Dizitutkunundan eminmisin? Sanki gitti forumdanKontenjanımız dolmuştur, takımlar salı günü açıklanacak. Yarışmanın ilk oyunu ise cuma günü başlayacaktır. Bu arada kuralları okursanız sevinirim, yeni kuralımız var. Haberiniz olsun. Herkese başarılar.
@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @mesmeso61 @Aserat @MasacRE- @MayısKralı @batuhankaralar @HachiKo @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @*YıldırıM* @Billy Kane @HeisenBerg
Buralarda kendisi, katılır diye düşünüyorum.Dizitutkunundan eminmisin? Sanki gitti forumdan
Bu arada hayırlı olsun.
ben bu etkinlikte olmayı çok isterdim ama nasip değilmiş.
Bir önceki zamandada Haziran yada temmuzda başlamıştı ben Türkiye'deyken.
Umarım illerde yaz ayları dışında bir zamana denk getirirseniz bende buralardaysam katılırım.
Tüh ya Cuma başlamasını beklemiyodum ben bi sonraki hafta sanmıştım perşembe, cuma, cumartesi ve pazar forumda olamicamKontenjanımız dolmuştur, takımlar salı günü açıklanacak. Yarışmanın ilk oyunu ise cuma günü başlayacaktır. Bu arada kuralları okursanız sevinirim, yeni kuralımız var. Haberiniz olsun. Herkese başarılar.
İlk oyun için pazartesi akşamına kadar süre vereceğim zaten, pazartesi geldiğinde oynayabilirsin.Tüh ya Cuma başlamasını beklemiyodum ben bi sonraki hafta sanmıştım perşembe, cuma, cumartesi ve pazar forumda olamicam
Daha önce katılmadığım için süre verildiğini bilmiyodum iyi ozaman sorun yokİlk oyun için pazartesi akşamına kadar süre vereceğim zaten, pazartesi geldiğinde oynayabilirsin.
Normalde veriliyor mu bilmiyorum, haftaya müsait değilim ben de senin gibi. Cuma akşamı oyunu başlatacağım ama hafta sonu pek vaktim yok. Arkadaşlar başlasın artık dediği için başlatıyorum, geç kalmayayım dedim.Daha önce katılmadığım için süre verildiğini bilmiyodum iyi ozaman sorun yok
Takımlar kaç kişiden oluşacak?Normalde veriliyor mu bilmiyorum, haftaya müsait değilim ben de senin gibi. Cuma akşamı oyunu başlatacağım ama hafta sonu pek vaktim yok. Arkadaşlar başlasın artık dediği için başlatıyorum, geç kalmayayım dedim.
Tamam kardeşim merakla bekliyoruz ozaman güzel bi yarış olur umarım
4 hafta boyunca bir kişinin ful zirvede olup da 20 puan toplaması imkansız. Zaten sayımız azalınca kural güncellenecek.
aa anlamadım ben bunu final puanı var diye normalde eleniyorken beni yine eleme durumu olmucak sonucda değilmi4 hafta boyunca bir kişinin ful zirvede olup da 20 puan toplaması imkansız. Zaten sayımız azalınca kural güncellenecek.
Ne dediğini anlamadığımdan cevaplayamıyorumaa anlamadım ben bunu final puanı var diye normalde eleniyorken beni yine eleme durumu olmucak sonucda değilmi