2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon Başlıyor!

Kontenjanımız dolmuştur, takımlar salı günü açıklanacak. Yarışmanın ilk oyunu ise cuma günü başlayacaktır. Bu arada kuralları okursanız sevinirim, yeni kuralımız var. Haberiniz olsun. Herkese başarılar. :)

@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @mesmeso61 @Aserat @MasacRE- @MayısKralı @batuhankaralar @HachiKo @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @*YıldırıM* @Billy Kane @HeisenBerg
Cuma başlaması iyi olmuş, inşallah bu sezon daha uzun kalabilirim. :D

Kontenjanımız dolmuştur, takımlar salı günü açıklanacak. Yarışmanın ilk oyunu ise cuma günü başlayacaktır. Bu arada kuralları okursanız sevinirim, yeni kuralımız var. Haberiniz olsun. Herkese başarılar. :)

@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @mesmeso61 @Aserat @MasacRE- @MayısKralı @batuhankaralar @HachiKo @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @*YıldırıM* @Billy Kane @HeisenBerg
Dizitutkunundan eminmisin? Sanki gitti forumdan :)
Bu arada hayırlı olsun.
ben bu etkinlikte olmayı çok isterdim ama nasip değilmiş.
Bir önceki zamandada Haziran yada temmuzda başlamıştı ben Türkiye'deyken.
Umarım illerde yaz ayları dışında bir zamana denk getirirseniz bende buralardaysam katılırım.

Dizitutkunundan eminmisin? Sanki gitti forumdan :)
Bu arada hayırlı olsun.
ben bu etkinlikte olmayı çok isterdim ama nasip değilmiş.
Bir önceki zamandada Haziran yada temmuzda başlamıştı ben Türkiye'deyken.
Umarım illerde yaz ayları dışında bir zamana denk getirirseniz bende buralardaysam katılırım.
Buralarda kendisi, katılır diye düşünüyorum. :)

Teşekkürler, inşallah 8. sezonu sana uygun bir tarihe getiririz. :)

Tüh ya Cuma başlamasını beklemiyodum ben bi sonraki hafta sanmıştım perşembe, cuma, cumartesi ve pazar forumda olamicam :(

Daha önce katılmadığım için süre verildiğini bilmiyodum iyi ozaman sorun yok :bhr:
Normalde veriliyor mu bilmiyorum, haftaya müsait değilim ben de senin gibi. Cuma akşamı oyunu başlatacağım ama hafta sonu pek vaktim yok. Arkadaşlar başlasın artık dediği için başlatıyorum, geç kalmayayım dedim. :D