2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon Başlıyor!

Sen ve @BesaleT e koltuğumu veririm ben.
Ben o mavi koltuğu çoktannn bıraktım.
Bi turuncu olmamıştım.
Biraz da siz takılmaya devam edin.

Katılırsa bekleriz @sokak sanati ni

Biraz stresten, olaylardan uzak durup kafa dağıtsın.

Gidişler falan ne zaman, en azından bir süre bizle olurdun.
Valla pazartesi yolcuyum temmuzda askerlikten önce bi gelirim belki de net değil o da nasıl bir şey yaparım, belki tatile kaçarım oradan vs. plan yapmadım daha.

Katılalım bakalım, zaten beceremeyeceğim için başlarda şutlarlar beni

Dostlarımıza destek vermedik demeyiz en azından
hahah aa boşver cnm bende hiç anlamam oyunlardan ama finallere kalmıstım ordada final puanı yüzünden elenmiştim senide anketlerde koruruz tabi bizim takımdan olursan @Yiğitt seni karşıyada atabilir

hahah aa boşver cnm bende hiç anlamam oyunlardan ama finallere kalmıstım ordada final puanı yüzünden elenmiştim senide anketlerde koruruz tabi bizim takımdan olursan @Yiğitt seni karşıyada atabilir
Şu an icin bir şey diyemiyorum canım, bir başlasın da hele bakarsın hırs yaparız
Zaten Survivor bizim işimiz

Takımlar belli mi de be. ss

@Çiğdem-

Son düzenleme:
Şu an icin bir şey diyemiyorum canım, bir başlasın da hele bakarsın hırs yaparız
Zaten Survivor bizim işimiz

Takımlar belli mi de be. ss

@Çiğdem-
takımlar belli değil bakalım aynı takımmı olucaz rakipmi : A

aa birde oyunlar çok gıcıktı ayoll ozan çok sinir bozucu oyunlar bulmuştu eğlenmek yerine stres oluyorduk
@mrt-06 seçti bu sefer oyunları bakalım nasıl çıkıcak

Ben eğlenmeye gelmedim yalnız, Survivor'ın doğasında entrika ve kavga var, @Yiğitt'e istediğini vereceğim

tek başına kim nekadar puan topluyorsa işte az puan toplayanlar eleme grubuna kalıyor takımlarda
Hani dedin ya oyunu çözmek 1 günümüzü alıyor diye, öyle deneme hakkımız falan var mı, oyun ne kadar sürede bitiyor biraz aydınlat beni

Hani dedin ya oyunu çözmek 1 günümüzü alıyor diye, öyle deneme hakkımız falan var mı, oyun ne kadar sürede bitiyor biraz aydınlat beni
mesala tetris oynuyorsun diyelim yada m acera oyunuda olabilir oyun oynama süresi 2 gün veriliyor mesala sen dilediğin kadar oynayabilirsin oyun her bittiğinde senin oankı topladığın puan Bully diye hanene yazılıyor takip edebiliyorsun takımındakılerinde aldığı puanlar gözüküyor 10 kişiden ilk 4 mesala final puan alıyor son 4 e kalanlarda eleme anketine kalıyor diyelim duruma göre ya puan için oynucaksın yada elenme anketine kalmamak için