Ben oyumu sana kullandım, @MasacRE- sen de var mısın?
Buradan kırmızı takımdaki arkadaşlara sesleniyorum mrt-06 adlı haine güven olmaz. Bizi satıp oraya gitti. Yarın öbür gün sizi de yolda bırakır bu. Fırsatını bulmuşken şutlayın gitsin
Ben oyumu sana kullandım, @MasacRE- sen de var mısın?
hhhah aa evet son 1 oyun kaldı dayanın ayoll acaba yine son 3 mü elenicek sizden yoksa son 2 mi çünkü 4 kişi kaldınız @YiğittMalum peşimde bir zat var elemeye çalışıyor beni. Birleşmeden sonra görür ama.
@Çiğdem- bir şey de şunlara.Buradan kırmızı takımdaki arkadaşlara sesleniyorum mrt-06 adlı haine güven olmaz. Bizi satıp oraya gitti. Yarın öbür gün sizi de yolda bırakır bu. Fırsatını bulmuşken şutlayın gitsin
Geçen sene 10.haftada birleşme olmuş Yiğit uzatacak gibi.hhhah aa evet son 1 oyun kaldı dayanın ayoll acaba yine son 3 mü elenicek sizden yoksa son 2 mi çünkü 4 kişi kaldınız @Yiğitt
@Çiğdem- bir şey de şunlara.
@Yiğitt kanına girdi çocuğun beeBuradan kırmızı takımdaki arkadaşlara sesleniyorum mrt-06 adlı haine güven olmaz. Bizi satıp oraya gitti. Yarın öbür gün sizi de yolda bırakır bu. Fırsatını bulmuşken şutlayın gitsin
yine 10 da olcuak cnm son 1 oyun kaldı dayanGeçen sene 10.haftada birleşme olmuş Yiğit uzatacak gibi.
11. hafta olacak bu sezon, sayı bakımından aynı ama. Geçen yıl da 10 kişi kalınca oldu.Geçen sene 10.haftada birleşme olmuş Yiğit uzatacak gibi.
Son 2 olacak.hhhah aa evet son 1 oyun kaldı dayanın ayoll acaba yine son 3 mü elenicek sizden yoksa son 2 mi çünkü 4 kişi kaldınız @Yiğitt
12. haftamı birleşme olucak sen daha önce 10 dedin çok kez11. hafta olacak bu sezon, sayı bakımından aynı ama. Geçen yıl da 10 kişi kalınca oldu.
Son 2 olacak.
Yiğiti ikna ette bayramdan sonra birleşme olsun.12. haftamı birleşme olucak sen daha önce 10 dedin çok kez
10.hafta sonunda demişti yanı 11.haftaya bireşme olması lazım @YiğittYiğiti ikna ette bayramdan sonra birleşme olsun.
Kız 4 kişi kalcaz bu haftadan sonra. 1 hafta daha nasıl dayanacağım10.hafta sonunda demişti yanı 11.haftaya bireşme olması lazım @Yiğitt
Hhaha dayan bu hafta ve bizden son 2 kişi elensin haftaya diye baskı yapın @mrt-06Kız 4 kişi kalcaz bu haftadan sonra. 1 hafta daha nasıl dayanacağım
Yiğiti ikna ette bayramdan sonra birleşme olsun.
1 kişi daha elemem lazım.10.hafta sonunda demişti yanı 11.haftaya bireşme olması lazım @Yiğitt
Buradan kırmızı takımdaki arkadaşlara sesleniyorum mrt-06 adlı haine güven olmaz. Bizi satıp oraya gitti. Yarın öbür gün sizi de yolda bırakır bu. Fırsatını bulmuşken şutlayın gitsin
hhhah aa evet son 1 oyun kaldı dayanın ayoll acaba yine son 3 mü elenicek sizden yoksa son 2 mi çünkü 4 kişi kaldınız @Yiğitt
@Çiğdem- bir şey de şunlara.
Geçen sene 10.haftada birleşme olmuş Yiğit uzatacak gibi.
11. hafta olacak bu sezon, sayı bakımından aynı ama. Geçen yıl da 10 kişi kalınca oldu.
Son 2 olacak.
hepsi defolup gitsin yarışmadan @destere nin totosuna ka yolları var siz finale yorum yapın :Bhr:Yaşasın
1 kişi daha elemem lazım.
haftaya bizden eleme olursa son 3 değil son 2 deAnlamadım
4 diye biliyorum bende.Normalde 2 kalınca olmuyor mu yav?