Bir İstanbul'a gitcem sonra 6 yada 7 Temmuz'da geri geleceğimSen zaten tatilde değilmisin ayoll değilmiydin yanı
Bir İstanbul'a gitcem sonra 6 yada 7 Temmuz'da geri geleceğimSen zaten tatilde değilmisin ayoll değilmiydin yanı
aa iyiki öyle uzun değilmiş ama o sürelerde adadan şutlanmamaya bak ayollBir İstanbul'a gitcem sonra 6 yada 7 Temmuz'da geri geleceğim
Kaçtımda kurtulamadım yarışmadan ada şartlarından @Bully de bende kaçtık bu şekilde sanırım yarışmacıların tümü kaçacak @Çiğdem- @DarkLeqenD @
Takım ada şartlarından bitti sanırımbildirimin gelmemiş evet perşembe bismillah deriz
aa bu arada @Bully gidiyor ozaman @turkuazz ı tekrar takımda tut yoksa kaşrı takım yok olmuş gibi olucak @Harunnn60 @mrt-06
Sende ada şartlarına fazla dayanamadınBeni çabuk eleyin de gideyim artık.
Sizler adada Hindistan Cevizi yerken ben oruç tutuyor, sevap kasıyordum.Sende ada şartlarına fazla dayanamadın
Yok artık oruç tutmak adada yasak ama sanırım bu itirafla artık diskalifiye olursun😱Sizler adada Hindistan Cevizi yerken ben oruç tutuyor, sevap kasıyordum.
Yasaksa daha iyi, 76x sevap o zaman.Yok artık oruç tutmak adada yasak ama sanırım bu itirafla artık diskalifiye olursun😱
Orasını bilmiyorum artık ama yarışmada kalsan dahi artık ceza yiyeceksin sanırımYasaksa daha iyi, 76x sevap o zaman.
bildirimin gelmemiş evet perşembe bismillah deriz
aa bu arada @Bully gidiyor ozaman @turkuazz ı tekrar takımda tut yoksa kaşrı takım yok olmuş gibi olucak @Harunnn60 @mrt-06
@turkuazz istiyorsa tabi ki alalım yeniden?
Bully ayrıldı ama turkuazz geri geldi. Yani iki eleme birden yapmayalım dedik, turkuazz kalacak. Ama birleşme de olacak, artık bireysel devam edeceğiz.
10.oyun sonundamı birleşme olucak yoksa 10. oyunla birliktemiBully ayrıldı ama turkuazz geri geldi. Yani iki eleme birden yapmayalım dedik, turkuazz kalacak. Ama birleşme de olacak, artık bireysel devam edeceğiz.
Yarışmak için katılacak başka bir yarışmacı olmazsa yarışırım ama @Billy Kane @Bully yarışmada olmayacağından kadroda olsun,yarışacağını söylüyordu oda yarışmazsa @EFE UYSAL yarışsın yarışacak yarışmacı bulunmadığında yarışırım,ama normalde bende @Bully gibi yarışmadan çekildim@turkuazz istiyorsa tabi ki alalım yeniden?
Eski yarışmacıları geri döndürmüyoruz. Sadece bu hafta normalde sen eleniyordun ama Bully de gidince sen kal dedik. Yoksa yeni yarışmacı veya eskilerden birini getirmiyoruz.Yarışmak için katılacak başka bir yarışmacı olmazsa yarışırım ama @Billy Kane @Bully yarışmada olmayacağından kadroda olsun,yarışacağını söylüyordu oda yarışmazsa @EFE UYSAL yarışsın yarışacak yarışmacı bulunmadığında yarışırım,ama normalde bende @Bully gibi yarışmadan çekildim
Dediğim şekilde yarışacak olmazsa yarışırım,yarışmayıda bu aralar yoğun olduğumdan bırakmıştım aslında,önceki yarışmacılar alınmıyor sanırım,başka yarışacak bir yarışmacı olmayacaksa yarışırızEski yarışmacıları geri döndürmüyoruz. Sadece bu hafta normalde sen eleniyordun ama Bully de gidince sen kal dedik. Yoksa yeni yarışmacı veya eskilerden birini getirmiyoruz.