Ben öğretim hayatımda zaten öğretmenim dedim hepbu hiç hayat bilgisi izlememiş @mrt-06 ban tuşu plizz![]()
Ben öğretim hayatımda zaten öğretmenim dedim hepbu hiç hayat bilgisi izlememiş @mrt-06 ban tuşu plizz![]()
sence kim 1. olmuştur forumcak kimi seçmişizdir? @Çiğdem- cadolozu tüm kadın oyunları elemiş midirBen öğretim hayatımda zaten öğretmenim dedim hep![]()
Halit Ergenç olmuştur kim olacak.. Gerçi Ozan Güven de güzel rakipsence kim 1. olmuştur forumcak kimi seçmişizdir? @Çiğdem- cadolozu tüm kadın oyunları elemiş midir![]()
22:00 den önce açıklama bildirimleri tüketmem lazımsence kim 1. olmuştur forumcak kimi seçmişizdir? @Çiğdem- cadolozu tüm kadın oyunları elemiş midir![]()
aydirik yapıma oylamadın mı senHalit Ergenç olmuştur kim olacak.. Gerçi Ozan Güven de güzel rakipkısaca benim oyladıklarım
![]()
boğazında kalsın bildirimler22:00 den önce açıklama bildirimleri tüketmem lazım![]()
Ozan guven demişim Halite 6 vermişim. Ama forum geneli milli duygularla HALİTE vermiştiraydirik yapıma oylamadın mı sen
boğazında kalsın bildirimler![]()
ben daha bildirimleri tüketmedimson 5 dkherkes bekleniyor gelemeyeni @Çiğdem- öpsün
@destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @ömer karataş @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz
acunu geçtinson 5 dkherkes bekleniyor gelemeyeni @Çiğdem- öpsün
@destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @ömer karataş @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz
ben daha bildirimleri tüketmedim![]()
son 2 dk zamanın tükeniyor tik tak tik takacunu geçtin![]()
![]()
son 2 dk zamanın tükeniyor tik tak tik tak
evett başlıyoruz
36. EVRİM DOĞAN: 5 PUAN
kendisine tek puan veren @mrt-06 yı kutluyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 55985
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emre-29 @Ahmad
12 ye ka bitecek inşallahay sen 35 34 diye gidicenmi bu böyle bitmez ama ya sabahı bulur![]()
12 ye ka bitecek inşallah
neyse
34-METİN AKPINAR: 11 PUAN
Böyle usta bir isme bu sırayı layık görmüşler @mrt-06 şovuna hakaret bu
Ekli dosyayı görüntüle 55987
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emre-29 @Ahmad
33- AYDA AKSEL: 14 PUAN
Nevra the saykom sonuna ka haketti dimi @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 55988
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emree-29 @Ahmad
12 ye ka bitecek inşallah
neyse
metin bey süper @mrt-0633- AYDA AKSEL: 14 PUAN
Nevra the saykom sonuna ka haketti dimi @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 55988
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emree-29 @Ahmad
La böyle biter mi bu sonuclar toplu acikla iste12 ye ka bitecek inşallah
neyse