Bu sezon bocaladın sanki bi hafta iyisin bi hafta kötü.Bu hafta isim olmasa 1.ligi alırdım. Ramazan bitiyor. Asıl şimdi başlıyoruz
Top sıkıştı demi.Beni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
@Yiğitt @MasacRE- @denizz19 @batuhankaralar @HachiKo @DarkLeqenD
Last played: Bugün
Çiğdem-
Score: 76,095,000
Bugün
@Bully @mrt-06 @turkuazz @MayısKralı @Harunnn60 @Polat Şaşmaz
Ne alaka. İlk haftalar bana ters oyunlar olmasına rağmen iyi skorlar aldım. Son 1 tane kaldı onu da geçtik mi sevmediğim oyun kalmayacak. Son 2-3 haftadır bildigim oyunlar var ve skorlarim ortada. Bundan sonra da hep boyle gidecek. Bi bu hafta isim olduğundan bu kadarcık yaptımBu sezon bocaladın sanki bi hafta iyisin bi hafta kötü.
Porsm da son 2 dk kala final puanim sayılmamıştı unutmadıkOyun için son 15 dakika...
Tam 22.00'da kapatırız oyunu.
Konuya baktığını görünce senin için bu uyarıyı yaptım.Porsm da son 2 dk kala final puanim sayılmamıştı unutmadık
Ay bende de birkaç kez top sıkışmıştı, lagdan dolayıdır dedim bıraktım, bilsem sabredip beklerdim senin gibi. ssBeni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
@Yiğitt @MasacRE- @denizz19 @batuhankaralar @HachiKo @DarkLeqenD
Last played: Bugün
Çiğdem-
Score: 76,095,000
Bugün
@Bully @mrt-06 @turkuazz @MayısKralı @Harunnn60 @Polat Şaşmaz
@Yiğitt diskalifiye et la şunu. Bende olsa PCyi açık bırakıp giderdim.Ay bende de birkaç kez top sıkışmıştı, lagdan dolayıdır dedim bıraktım, bilsem sabredip beklerdim senin gibi. ss
Safın önde gideni olduğunu kanıtlamış o mesajıyla.Ben @Bully e saf diyorum inanmıyor, çok temiz ve iyimser çocuk. Bir insanda hiç mi kötülük duygusu olmaz.
@Yiğitt diskalifiye et la şunu. Bende olsa PCyi açık bırakıp giderdim.
Aklım bu tarz şeylere çok çalışmaz benimBen @Bully e saf diyorum inanmıyor, çok temiz ve iyimser çocuk. Bir insanda hiç mi kötülük duygusu olmaz.
Bu hile değilse kendimi pencereden atarım 😱
Laga düşmüş, top bazen girip çıkmıyor. Geçen yıl legolas9900 da aynısı olmuştu. Lagda kalıyor top sıkışıyor.
Oha hilenin de böylesi 😱 Hile yapıyorsun anladık da bari bu kadar çaktırma
Lag veya bug kaç dakika sürdü hesapladın mı?
Top sıkıştı demi.
hahah aa ne hile nede şans ayoll tamamen becerim sayesinde topun önce şansa şıkıstığını gördüm bir süre sonra çıktı baktım sayı artıyor sonra şıkıstırmayı denerken topun oraya nasıl şıkıstığını çözdüm yanı bilinçli şekilde topu şıkıstırmayı öğrenince gerisi oldu 100 de yapabilirdim 76 da kendim bıraktım çünkü mutfağa gitmem lazımdıAy bende de birkaç kez top sıkışmıştı, lagdan dolayıdır dedim bıraktım, bilsem sabredip beklerdim senin gibi. ss
Oha ciddi ciddi topun nasıl sıkıştığını buldun mu?hahah aa ne hile nede şans ayoll tamamen becerim sayesinde topun önce şansa şıkıstığını gördüm bir süre sonra çıktı baktım sayı artıyor sonra şıkıstırmayı denerken topun oraya nasıl şıkıstığını çözdüm yanı bilinçli şekilde topu şıkıstırmayı öğrenince gerisi oldu 100 de yapabilirdim 76 da kendim bıraktım çünkü mutfağa gitmem lazımdı
evet diğer sezonda bu oyun yine olur inşOha ciddi ciddi topun nasıl sıkıştığını buldun mu?
Seneye oyunumuz kaldırılmıştır arkadaşlar @Bully @DarkLeqenDevet diğer sezonda bu oyun yine olur inş
bencede bu oyun olmasın bu haftaki oyun oynadığımız oyunların içinde en iyi olmayanıydıSeneye oyunumuz kaldırılmıştır arkadaşlar @Bully @DarkLeqenD
Seni @Çiğdem- e havale ediyorum.bencede bu oyun olmasın bu haftaki oyun oynadığımız oyunların içinde en iyi olmayanıydı