Üstte tutman lazım topu, ben aşağı gelir gelmez yukarı yolluyorum ne yapıyorsa yapsın.iki tuşla o kadar puan nasıl olur ya top düşeyim diye çok uğraşıyor tutmak zor![]()
Üstte tutman lazım topu, ben aşağı gelir gelmez yukarı yolluyorum ne yapıyorsa yapsın.iki tuşla o kadar puan nasıl olur ya top düşeyim diye çok uğraşıyor tutmak zor![]()
çok sinir bozucu kolay olmuyorÜstte tutman lazım topu, ben aşağı gelir gelmez yukarı yolluyorum ne yapıyorsa yapsın.![]()
Aga şu 2 gün çok önemli Kadir gecesi de girdi arata o nedenle bu hafta kendimi kurtarmaya çalışacağım siz bensiz bu hafta almaya bakınŞansın da yardımıyla yapmışındır işte
Ben de biraz daha yükseltebilirim diye düşünüyorum. Atacan'a zaten güveniyorum. @Polat Şaşmaz aga nerelerdesin
Bu oyunu da bırakmayacağız size![]()
Bu hile değilse kendimi pencereden atarım 😱Beni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
@Yiğitt @MasacRE- @denizz19 @batuhankaralar @HachiKo @DarkLeqenD
Last played: Bugün
Çiğdem-
Score: 76,095,000
Bugün
@Bully @mrt-06 @turkuazz @MayısKralı @Harunnn60 @Polat Şaşmaz
Beni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
Çiğdem-
Bugün
Laga düşmüş, top bazen girip çıkmıyor. Geçen yıl legolas9900 da aynısı olmuştu. Lagda kalıyor top sıkışıyor.Bu hile değilse kendimi pencereden atarım 😱
Bu hile değilse kendimi pencereden atarım 😱
parmaklarım koptu ayollLaga düşmüş, top bazen girip çıkmıyor. Geçen yıl legolas9900 da aynısı olmuştu. Lagda kalıyor top sıkışıyor.![]()
Hile değil ama lag yardımcın olmuş.parmaklarım koptu ayollşu batuhanın kıçına bir tekme atda pencereden aşşağıya yuvarlansın yiğit
![]()
![]()
![]()
Kırmızı takımdaki arkadaşlarımın hakkını yedirmemparmaklarım koptu ayollşu batuhanın kıçına bir tekme atda pencereden aşşağıya yuvarlansın yiğit
![]()
![]()
![]()
hile bilmem ben aa oyunu çözdüm diyeyimHile değil ama lag yardımcın olmuş.![]()
Nasıl yani. O benim mesaj sayım olmasınBeni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
Çiğdem-
Bugün
Oha hilenin de böylesi 😱 Hile yapıyorsun anladık da bari bu kadar çaktırmaBeni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
Çiğdem-
Bugün
Lag veya bug kaç dakika sürdü hesapladın mı?Beni elemeyerek çok doğru karar verdiniz mavi takım buda benden size hediyem olsun
Çiğdem-
Bugün
Biraz oyna da 1 milyon falan yap bare kurtar paçayı.Mavi takımda olsam yata yata geçerdim ohh valla.![]()
798 yaptım yine de son 3'e kalıyorum.Biraz oyna da 1 milyon falan yap bare kurtar paçayı.![]()